beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki przykro mi ,ja też tak skończę, czuję to ,wiem że jest przyrost ,ale niskie bety jakieś
w piątek robię ostatnią betę jak porządnie nie podskoczy -odstawiam lutkę3 poronienia
1.o8.16 -14 dpo beta-43,85 , 3.08.16- 16 dpo beta -91,10.08.16-22 dpo -beta 12 -
wstyd się przyznać ,ale sama nie wiem jak liczy się ciąże. Pomożecie ? wg kalkulatora wychodzi dziś 3 t i 5 dz
1 dc był 9.07 pozytywny test owulacyjny był 10 dc ( 18 .07),dziś 16 dpo ( 26 dc) Dobrze ten kalkulator liczy?
3 poronienia
1.o8.16 -14 dpo beta-43,85 , 3.08.16- 16 dpo beta -91,10.08.16-22 dpo -beta 12 -
aga 78 wrote:Dziewczynki przykro mi ,ja też tak skończę, czuję to ,wiem że jest przyrost ,ale niskie bety jakieś
w piątek robię ostatnią betę jak porządnie nie podskoczy -odstawiam lutkę -
Jatoszka który tc i jaka beta?
Dziewczynki ja jakaś nienormalna jestem!!!Codziennie robie testy i sprawdzam czy ciemnieją i ciemnieją!!! 3 razy dziennie mierze tempkę -nie spada!dziś już podbrzusze ne boli ,ale w prawej pachwinie ciągnie,cyce bolą a tak to ok. Ale jakoś nie wierzę w kropka Przeleciałam całe fora i znalazłam 2 dziewczyny z takimi niskimi betami ,którym się udało!!! i bety podskoczyły im znacznie za 3 razem ,więc jutro wszystko będzie wiadomo. Pytacie czemu chcę odstawić leki?, bo nie chcę na siłę utrzymywać kropka i dotrzeć do 6 tc i mieć zabieg. Wolę poronić w domu malutki zarodek Na zabiegu byłam już 3 razy -horror!!!Nie myślcie o mnie żle, za dużo już przeszłam...A jak jutro beta podskoczy powyżej 200 ( dla mnie to takie minimum) to możecie na mnie nakrzyczeć ile chcecie ok?3 poronienia
ja w ciązy byłam 2 razy i bety nie robiłam wcale-jedna zdrowa i cała druga poronienie ale pewnie dlatego ze bliźniacza a nie wykryta teraz też bym nie robiła ale lakarz kazał-dla niego wartośc nie dokońca była istotna-ważne ze urosła więc ok ale szczerze wolałabym jej nie robić i sie nie stresować
-
Witam wszystkich:)
u mnie sprawa wygląda tak
po zrobieniu testu ciążowego wybrałam sie we wtorek do ginekologa (41dc)i tu mnie wizyta zmartwiła bo nie było widać pęcherzyka więc gin wysłał mnie na bhcg
w srodę miałam wynik 5122
a dziś(piatek) wynik 8457
teraz pytanie do was czy nie uważacie że za mało przyrosło?
kolejna wizyta co dopiero 11-08Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
aga 78 wrote:Beta 118 tak czułam .
Powiedzcie mi czy sama poronię? kiedy to nastąpi? dziś odstawiłam leki już.
Aga78 tak mi przykro Tulę mocno i trzymaj się Kochana. Na tak wczesnym etapie poronisz sama, nie ma potrzeby łyżeczkowania, taka spóźniona miesiączka.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
W ogóle to witam wszystkie Dziewczyny i gratuluję tym zafasolkowanym oraz życzę spokojnej i udanej ciąży.
Nieśmiało dołączam do Waszego wątku, gdyż w środę ujrzałam pierwsze II kreseczki. Wczoraj (prawdopodobnie 13 dpo) zrobiłam bete i była 90,29 jutro powtarzam. Bardzo bym chciała aby tym razem się udało!Szczęśliwa Mamusia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Cześć Dziewczyny mogę dołączyć? ?mam na imię Ania i w poniedzialek dowiedziałam się że jestem w ciąży,w zasadzie zaliczyłam ciążę z zaskoczenia bo jestem półtora miesiąca po usunięciu ciąży pozamacicznej i teraz 3 miesiace po tym miałam czekać do starań. Wzięłam krwawienie po zabiegu za okres i uważałam wtedy kiedy nie musiałam i na odwrót, takaże nie wiem kiedy,nie wiem jak hahaha ale stało się!!!bez obliczeń, bez.leków.
Byłam na usg we wtorek i póki co jest pęcherzyk ciążowy, prży becie 1500,z usg wychodzi ze 5 tydzień, nie można obliczyć po miesiącCe bo jej nie miałam po zabiegu,w środę beta 3785 w czwartek idę na kolejne usg -
sy__la wrote:W ogóle to witam wszystkie Dziewczyny i gratuluję tym zafasolkowanym oraz życzę spokojnej i udanej ciąży.
Nieśmiało dołączam do Waszego wątku, gdyż w środę ujrzałam pierwsze II kreseczki. Wczoraj (prawdopodobnie 13 dpo) zrobiłam bete i była 90,29 jutro powtarzam. Bardzo bym chciała aby tym razem się udało! -
promyczek 39 wrote:aga 78 pisałam tu wczoraj ale skasowali ,ze wczoraj tez mialam spadek bety z 77 na 70 i odstawiłam luteine
i tez czekam teraz na @