beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co plan był ale w kwietniu poronilam, nie udało się przez trzy cykle. W tym w dniu spodziewanej @ zrobiłam bete o była zero.
No to złożyłam wypowiedzenie. A tu taki psikus bo się owu przesunela sporo i beta pozytywnaAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
No własnie tak mi się obilo o uszy ze jak juz bylas jak dawałas wypowiedzenie,to mozna cofnąc.
DZiekuje
a ile masz lat ,to bedzie Twoje pierwsze dzieciątko? jesli mogę wiedzieć
Ja mam 39 niestety juz haha,no i moje pierwsze2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Cześć dziewczyny,
We wtorek byliśmy na badaniach prenatalnych i dzidziuś jest zdrowy, wszystko w porządku tak więc jesteśmy przeszczęśliwi. Wtedy płci jeszcze nie nie było widać (12t+4) ale w sobotę mieliśmy wizytę u nowego gin i wtedy już się okazało, że będziemy mieć córeczkę Jesteśmy zaskoczeni ponieważ ja miałam przeczucia, że będzie syn i też wszyscy nam tak mówili ale będzie córcia, cieszymy się bardzo:)
Gratuluję wszystkich nowych ciąż i trzymam kciuki za rozwój sytuacji:)Nasze największe Szczęście
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa - pierwszy dzień ostatniego cyklu miałam 23 czerwca, do dzisiaj nie dostałam okresu. Robiłam dwa testy w weekend i wyszła dwa razy blada druga kreska. Dzisiaj ( 40 dzień cyklu) robiłam bhcg i wyszło 39,43. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej kilka lat temu. Myślicie, że mam szanse? Czy to za niski wynik? Pozdrawiam! -
KasiaHaBe wrote:Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa - pierwszy dzień ostatniego cyklu miałam 23 czerwca, do dzisiaj nie dostałam okresu. Robiłam dwa testy w weekend i wyszła dwa razy blada druga kreska. Dzisiaj ( 40 dzień cyklu) robiłam bhcg i wyszło 39,43. Jestem już po jednej ciąży pozamacicznej kilka lat temu. Myślicie, że mam szanse? Czy to za niski wynik? Pozdrawiam!
Powtórz betę po 48 godzinach i zobacz czy przyrasta. Być może miałaś później owulacje i wtedy beta jest ok.KasiaHaBe lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g