beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiktorka89 wrote:Hej, jestem tu nowa... Odebrałam dzisiaj wynik bety: 19,630. Co to oznacza? 19 czy 19 tys... szczerze mówiąc nigdy nie miałam wyniku bety z trzema miejscami po przecinku w 4 tc...
Wydaje mi sie że 19. W badaniach raczej nie zaznaczaja tysiecy przecinkiem. A ktory to dzien cyklu? I ktory po owulacji? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Forbidden wrote:Cześć dziewczyny, dzisiaj odebrałam wynik i beta wynosi 77,40 w 33dc, myślicie że jest ok? W środę zamierzam powtórzyć badanie
-
Wiktoria też raz miałam zero na trzecim miejscu po przecinku ale to nic nie znaczy. Jak wyniki są w tysiącach to wygląda to np tak 51924,7. Wg mnie masz wynik 19,63 Powtórz betę po 48h, trzymam kciuki:)
Forbidden powtórz badanie po 48h ponieważ jeden wynik mówi na razie to, że jesteś w ciąży, gratuluję i trzymam kciuki Kobiety mają różne wartości bety w tych samych dniach cyklu i czasem są to duuże różnice. Ja np w 34dc miałam już 1241,9 ale tak jak mówię wszystko zależy od kobiety i długości jej cykli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 19:36
Nasze największe Szczęście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mogepomarzyc świetnie! Gratuluję!
wiktorka89 głowa do góry, wierzymy cały czas!
Forbidden gratulacje i czekamy na wieści w środę!
A ja przekażę Wam już dziś moje wieści. Wizytę mam o 18:15, troszkę się denerwuję, ale wierzę, że wszystko z kruszynką ok
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jestem w 27 dc. Test robiłam 6 dni temu bo nie wytrzymałam. Druga kreska wyszła bladziutka ale wczoraj powtkrzylam i jest juz dobrze widoczna. Zrobiłam dzisiaj betę. Wynik 367. Ostatnią miesiączkę miałam 18 sierpnia. Czyli wynik dobrze wskazuje na 4tydzien?