beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Work ciazy liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
Ruda spokojnie, brazowe plamienie nie jest grozne - to plamienie stara krwia i czesto sie zdarza. Wszystko OK, na wizycie pewnie okaze sie, ze to pozostalosc z krwawienie implatacyjnego, albo wyjdzie jakis maly krwiaczek. Na izbe przyjec jedz dopiero jak pojawi sie plamienie na rozowo, albo krwawienie, albo ostre bole. -
ruda90 wrote:około 5 tygodnia
jestem w pracy i ciągle mam to z tyłu głowy
jutro o 18 się okaże...
Spoko, bez stresu. Ja mialam krwiaka i krwawienia zywa krwia. Tez w 5 tygodniu. Nie martw sie - duzo kobieta to ma, a plamienie na brazowo swiadczy tylko o tym, ze organizm pozbywa sie starej krwi -
inka1985 wrote:Bliźniaki chętnie przygarnę ❤️❤️ Jeszcze mam jedno pytanie z serii podstawowych, tygodnie ciąży liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki? Czyli jeśli to był 9 maja, to jutro zacznie mi się 4 tydz.? Tak to się liczy? Przeoraszam, jeśli glupotę palnęłam, ale nie wiem jak to traktować w przypadku IVF jak zna się konkretną datę „poczęcia”
Poczekaj na wizytę, lekarka Ci dobrze wyliczy. Ważny jest tu dzień transferu i ilu dniowe były zarodki. Ja gdy liczyłam od ostatniej miesiączki miałam różnicę w wyliczeniach lekarki 2 dni.inka1985 lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:dziewczyny tak bardzo się boje
wczoraj wieczorem i dziś rano miałam brązowe plamienie wprawdzie nie jest tego dużo ale na wkładce zostaje ślad...wizyta u ginekologa jutro...
-
Leira nadal w domku, czy maleństwo już coś działa ?
Ja zaczęłam się troszkę o siebie martwić bo boli mnie krzyż na dole i brzuszek .. pomimo, że biorę luteine i nospe, a przy ciąży biochemicznej miałam takie objawy .. ;(
-
ruda90 wrote:myślę że poprostu czekać.. wiem że to nie jest łatwe ale...
ja np bete robiłam tylko raz i w 5 tygodniu wyszło ponad 4000 dziś wizyta trzymajcie kciuki za pozytywne wieści
Powodzenia!
Moja pierwsza beta wynosiła prawie 25000, dzisiejsza 36322. Czytałam, że przy wyższych wartościach może wolniej wzrastać, więc teraz zapisuję się do gin i spokojnie czekam na wizytę. Co ma być to będzie