beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam toksoplazmozę ujemna, troche schizowalam na początku, ale w końcu przemówił zdrowy rozsądek, uznałam ze bede uważać, ale nie bede panikować. Przeciez jak nie zarazilam sie przez tyle lat nieuwagi, to moze i przez te 9 miesięcy szczescie mnie nie opuści...
-
Slonko92 wrote:Ja tez mam toksoplazmozę ujemna, troche schizowalam na początku, ale w końcu przemówił zdrowy rozsądek, uznałam ze bede uważać, ale nie bede panikować. Przeciez jak nie zarazilam sie przez tyle lat nieuwagi, to moze i przez te 9 miesięcy szczescie mnie nie opuści...
też tak myślę ja nie mam kota i ich nie lubię więc jedna rzecz odpada - a na resztę będę poprostu uważać tak jak Ty -
ruda90 wrote:też tak myślę ja nie mam kota i ich nie lubię więc jedna rzecz odpada - a na resztę będę poprostu uważać tak jak Ty
-
ruda90 wrote:i nie głaskać obcych kotów i nie grzebać w ziemi - zalecenia mojej Pani doktor
Ja miałam i mam ujemną. Najczęściej można się zarazić przez owoce i warzywa. Do tego oczywiście dbać żeby mięso było dobrze upieczoneKarola94c lubi tę wiadomość
-
ja mam kotka (już ma 9 lat) , a jeszcze nie miałam, żadnych badań w tej ciąży, czekam na wizytę 27 czerwca.. (w pierwszej ciąży miałam ujemną)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 21:39
-
Ja też jeszcze nie miałam żadnych badań, ale pewnie dzisiaj na wizycie dostanę skierowanie
Karola, jak głowa i wymioty? Mnie dzisiaj z rana wyszarpało żołądek. Napiłam się na czczo zimnej wody, potem otworzyłam lodówkę, spojrzałam na wędlinę i się zaczęło -
agniesja wrote:Ja też jeszcze nie miałam żadnych badań, ale pewnie dzisiaj na wizycie dostanę skierowanie
Karola, jak głowa i wymioty? Mnie dzisiaj z rana wyszarpało żołądek. Napiłam się na czczo zimnej wody, potem otworzyłam lodówkę, spojrzałam na wędlinę i się zaczęło
Wymioty ustały od wczoraj , ale mdłości są, a głowa dopiero dziś przeszła .. i dziś normalnie mogłam zjeść ..