beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam mam pytanie jestem na poczatku 9 tygodnia ciąży wczoraj z ciekawosci zrobilam sobie beta hcg wyszlo 82141,59 mIU/ml. i teraz mnie to zastanawia bo chyba powinno byc troche wiecej...no i 10 dni w wczesniej mialam robiona bete i wyszla 15.000. i wydaje mi sie ze przez te 10 dni troche maly jest przyrost.. bardzo sie boje ze serduszko moze przestalo bic i beta juz nie przyrasta. czy beta zawsze powinna wzrastac przynajmniej o te 66 %??? czy pozniej juz nie robi sie bety?pesymistka
-
nick nieaktualny
-
Hehe, po prostu jestem ciekawa bo jesteś z tego rocznika, zaraz po wybuchu w Czarnobylu a to podobno miało negatywne skutki na ten hormon. Ja ma niedoczynność.inka1985 wrote:Nie, na szczęście z tarczyca wszystko w porządku
a dlaczego pytasz?
"wyglądam" jakbym miała?!

Ja ostatnio Ruda miałam tsh 2,1 i lekarz mi zwiększył lek, ale chyba już Ci o tym pisałam
-
nick nieaktualnyNa szczeście z moją tarczyca wszystko OK, chociaż kiedyś mój luby próbował mi wmówić, że może ta moja zmienność nastrojów to właśnie tarczyca, ale pechowo dla niego okazało się, że to tylko mój podły charakter hahahaagniesja wrote:Hehe, po prostu jestem ciekawa bo jesteś z tego rocznika, zaraz po wybuchu w Czarnobylu a to podobno miało negatywne skutki na ten hormon. Ja ma niedoczynność.
Ja ostatnio Ruda miałam tsh 2,1 i lekarz mi zwiększył lek, ale chyba już Ci o tym pisałam
agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, pierwsze, więc myślę sobie, ze mój gin to jednak sadysta, że na taką godzinę mnie umówiłagniesja wrote:Inka, to Twoje pierwsze usg?

nie dość, że normalnie o tej porze od godziny jestem w fazie warzywa, to jeszcze tyle czekania w niecierpliwości przez caly dzień
-
Witam dziewczynki
W pon zrobiłam bete wyszła 26609 mIU/ml. Nie mam pojecia który to tydzień @ nie miałam od marca. Nie przejęłam się tym bo przez PCOS często miałam nieregularne cykle. Piersi mnie bolą od 3 tygodni.
Jutro idę do lekarza to się dowiem ale tak z ciekawości który tydzień byście obstawiały? Bo ja w tych zakresach sie gubie
Dodam że nasza ciąża to mały cud po 5 latach starań gdy w końcu odpuściłam i pogodziłam się z tym że nie bede miała dzieci. Ahh ta natura
inka1985, agniesja, lilly. lubią tę wiadomość

04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka