beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam mam pytanie jestem na poczatku 9 tygodnia ciąży wczoraj z ciekawosci zrobilam sobie beta hcg wyszlo 82141,59 mIU/ml. i teraz mnie to zastanawia bo chyba powinno byc troche wiecej...no i 10 dni w wczesniej mialam robiona bete i wyszla 15.000. i wydaje mi sie ze przez te 10 dni troche maly jest przyrost.. bardzo sie boje ze serduszko moze przestalo bic i beta juz nie przyrasta. czy beta zawsze powinna wzrastac przynajmniej o te 66 %??? czy pozniej juz nie robi sie bety?pesymistka
-
nick nieaktualny
-
inka1985 wrote:Nie, na szczęście z tarczyca wszystko w porządku
a dlaczego pytasz?
"wyglądam" jakbym miała?!
Ja ostatnio Ruda miałam tsh 2,1 i lekarz mi zwiększył lek, ale chyba już Ci o tym pisałam -
nick nieaktualnyagniesja wrote:Hehe, po prostu jestem ciekawa bo jesteś z tego rocznika, zaraz po wybuchu w Czarnobylu a to podobno miało negatywne skutki na ten hormon. Ja ma niedoczynność.
Ja ostatnio Ruda miałam tsh 2,1 i lekarz mi zwiększył lek, ale chyba już Ci o tym pisałamagniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Inka, to Twoje pierwsze usg?
nie dość, że normalnie o tej porze od godziny jestem w fazie warzywa, to jeszcze tyle czekania w niecierpliwości przez caly dzień
-
Witam dziewczynki
W pon zrobiłam bete wyszła 26609 mIU/ml. Nie mam pojecia który to tydzień @ nie miałam od marca. Nie przejęłam się tym bo przez PCOS często miałam nieregularne cykle. Piersi mnie bolą od 3 tygodni.
Jutro idę do lekarza to się dowiem ale tak z ciekawości który tydzień byście obstawiały? Bo ja w tych zakresach sie gubie
Dodam że nasza ciąża to mały cud po 5 latach starań gdy w końcu odpuściłam i pogodziłam się z tym że nie bede miała dzieci. Ahh ta naturainka1985, agniesja, lilly. lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka