beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ruda
U mnie bez większych rewelacji, ale żałuję że się skończył bo chętnie poszłabym na drzemkę
W piątek byłam u gin. Wszystko z dzidzią ok, ale muszę szukać sobie lekarza, który zrobi mi usg prenatalne, bo na NFZ niestety tego nie robiąKarola94c lubi tę wiadomość
-
Ja jakoś w pierwszej ciąży miałam większy "fun" z tych wizyt, a teraz jakoś tak, idę bo idę, ale bez jakichś większych emocji
Oczywiście cieszę się, że wszystko jest w porządku i dzidzia rośnie, ale jednak w pierwszej ciąży było inaczej
Ty Karola tak nie masz?
-
Jutro rano idę do szpitala, mam skierowanie. Jest bardzo źle, pecherzyk nawet ładnie urusl, ale nie ma zarodka, a to już 7 tydzień. Lekarz powiedział że są minimalne szanse i pewnie w najbliższym czasie poronie. Cały czas bardzo boli mnie podbrzuszeberenika31
-
agniesja wrote:Ja jakoś w pierwszej ciąży miałam większy "fun" z tych wizyt, a teraz jakoś tak, idę bo idę, ale bez jakichś większych emocji
Oczywiście cieszę się, że wszystko jest w porządku i dzidzia rośnie, ale jednak w pierwszej ciąży było inaczej
Ty Karola tak nie masz?
Coś w tym jest , ale ja to trochę się stresuję bo wcześniej poroniłam i taki strach -
KiKi24 wrote:Czy taki przyrost jest ok?
24dc -44
36dc-8915
owulacja była prawdopodobnie 14-16dc
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Ogólnie betę powinno się powtarzać po 48h a nie po iluś tam dniachale kalkulator może sobie z tym poradzi, spróbuj
-
Źle napisałam, nie tyle Ci się @ spóźnia, co pewnie masz dłuższy cykl, bo w przypadku nieregularnych cykli ciężko mówić a tym bardziej wyliczyć ile się spóźnia.
Albo mogłaś też mieć późną owulację, ale jest jeszcze za wcześnie na test i dlatego wychodzi negatywnyNie ma wyjścia, trzeba czekać
Trzymam kciuki!
-
agniesja wrote:Źle napisałam, nie tyle Ci się @ spóźnia, co pewnie masz dłuższy cykl, bo w przypadku nieregularnych cykli ciężko mówić a tym bardziej wyliczyć ile się spóźnia.
Albo mogłaś też mieć późną owulację, ale jest jeszcze za wcześnie na test i dlatego wychodzi negatywnyNie ma wyjścia, trzeba czekać
Trzymam kciuki!
Pirwszy raz tak mam zawsze spóźniała się 2-4 dni a teraz 9 az mój facet wariuje chyba bardziej niz ja