beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam rano plamienie brązowego śluzu. Takie pół łyżeczki do herbaty. Rano wyszedł mi cień cienia. Poszłam na betę
6,8 3tydz 5,8-71,2
Progesteron 19,55
Zeszly cykl miałam 12 betę i ciąża biochemiczna. Jeżeli rano to było zagnieżdżenie, to jeszcze ma prawo być taka beta. Jak nie to znów cb. Nawet nie wiem co myśleć szczerze mówiąc
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Miałam rano plamienie brązowego śluzu. Takie pół łyżeczki do herbaty. Rano wyszedł mi cień cienia. Poszłam na betę
6,8 3tydz 5,8-71,2
Progesteron 19,55
Zeszly cykl miałam 12 betę i ciąża biochemiczna. Jeżeli rano to było zagnieżdżenie, to jeszcze ma prawo być taka beta. Jak nie to znów cb. Nawet nie wiem co myśleć szczerze mówiąc
-
Nina13 wrote:Hej dziewczyny poradzicie coś? Bo już się martwię przeokrutny
Beta z ubiegłej soboty 23.06 - 1045
Beta z dziś 30.06 - 6550 nie za mało? Chyba trochę tak co:/Nina13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlonko92 wrote:Mysle że najlepszym rozwiązaniem jest po prostu poczekać, wiem że to trudne, ale czasem po prostu nie mamy innego wyjścia. Beta moze sie dopiero rozpędzac, a jej wartość potwierdza ciąże. Plamienie w tym terminie moze faktycznie świadczyć o zagnieżdżaniu sie zarodka. Nie stawiaj sobie odrazu najgorszej diagnozy, trzeba poczekać.
-
Mama36 wrote:Dziękuję za wsparcie, ale dziś miałam. Spory spadek temp, a piersi też już mi Maleją. Stawiam,ze jutro @ się doczlapie. Też przez chwilę miałam taką nadzieję, ale to już drugi raz pod rząd.. Po paru takich razach nie wyrobię
W aktualnej ciazy spadki temperatury w okolicach spodziewanej miesiączki były duże, pozniej juz przestałam mierzyć bo stres zabierał mi sen, piersi przestawały bolec, były plamienia, ale nadal jest dobrze! Nie poddawaj sie -
nick nieaktualnySlonko92... Dziekuje za wsparcie :*
Wykres mi szaleje.. Ale dziś test ledwo widoczny, w pt też, więc nawet na powtorna betę nie lecę. Czekam na @ cierpliwie.
Dałaś mi nadzieję, bo u mnie to już druga pod rząd ciąża biochemiczna. Ale wierzę że się uda :* -
Witajcie,
Jakie macie normy bety i progesteronu na samym początku ciąży?
Zrobiłam dziś teścik i po pojawieniu się bladej kreseczki pobiegłam do lab:), oto moje wyniki: 10 dpo beta 12,83, progesteron 14,92. Martwię się o wynik progesteronu, nie za mało?
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam za szybkie feedbacki. Mama36 przykro mi z powodu pierwszej ciąży, teraz 3mam kciuki żeby się udało! Zazdroszczę progesteronu. Kasha85 mam nadzieję, że wszystko będzie jednak dobrze, daj znać po wizycie. Ja też już po wizycie u gin.. faktycznie ten mój progest powinien wynosić już ok 20. Dostałam luteinę i duphaston 2xdziennie, w środę badania powtórne.. bardzo się martwię...
-
nick nieaktualnykasha85 wrote:Byłam u lekarza na usg, powiedział, że przyrost marny bo marny, ale niby 1 mm jest, i nie wyrokujmy, bo może to późniejsza ciąża. Za tydzień kolejne usg. Czekanie,
-
a ja znowu plamię smutny uśmiech na jakieś 2 tygodnie był spokój a wczoraj znowu... nie jest to obfite ale jednak, mam nadzieję że przyczyną jest zmiana na szyjce macicy ( ostatnio Pani doktor mi mówiła że mam zmianę ektopową na zamkniętej szyjce) jak się nie rozkręci to zaczekam tydzień do kolejnej wizyty a jak się rozkręci to będę do niej dzwonić - na szczęście mam prywatny nr tel uśmiech