beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was robiłam już dwie bety, pierwsza 11dpo 16,67, druga po 48 godzinach 47,76. Podobno w normie. Kompletnie nie ogarniam tych liczb. Idę na kolejną w poniedziałek i z kompletem w srodę do gina, niech on się męczy i wyczytuje coś z tego[/url]
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Radziła bym Ci Kochana pojechać na IP zobaczyć czy ciąża rozwija się prawidłowo, oraz czy serducho bije ..
Nie ma co ukrywać, nie wróży to dobrze ..
Jestem po rozmowie z moja lekarka. Prawdopodobnie ciąża przestała się rozwijać. Jestem przerażona, we wrześniu poroniłam ciążę w 6tc. Jutro rano mam wizytę u lekarza...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:D. jest to strasznie ciężki temat ..
Ja również jestem po poronieniu ..
Daj znać jak będziesz już po wizycie ..
Kochana, ja pierwsza ciążę poroniłam we wrześniu. Jestem przerażona. Cała noc nie spałam. Wczoraj minął termin spodziewanej @, temperatura cały czas wysoka, plamienia nie ma, ogólnie czuje się dobrze... O 11:40 wizyta u Lekarza, ale juz wiem, że nic dobrego mi nie powie...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie przeliczyłam i wychodzi poniżej normy...jak wpisuję 220 zamiast 205,to już jest w normie...czyli brakuje tylko tych 15 do normy...
Chciałam poznać Waszą opinię,bo w życiu różnie bywa...
Zmartwiłam się strasznie,bo tak bardzo ucieszyłam się,że się udało...
Acha...testy z krwi robiłam w 28dc i 30dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpisalam się na samej górze tej strony moje bety były w 30dc 195, w 32dc 291, strasznie się przejełam wczoraj zrobiłam trzeci raz i 34dc wyszła 687 wiec jak naradzie ok uspokoiła się trochę, czas kolarze. Zrób w niedziele lub poniedziałek bete i przeliczeniu ważne aby w tym samym laboratorium to nie są wielkie różnice musi być dobrze
Lena87 lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane ! jestem nowa i niedawno do Was dołączyłam Aktualnie to mój 38dc , wg ovufriend owulka była 13.12.14 r w 17 dc , 12 dpo (29dc) ujrzałam dosyć wyraźną drugą kreseczkę.termin @ był na 27.12 (31dc) Na zlecenie lekarza byłam wczoraj na becie i wynosi ona 385,6... czy to nie za mało jak na 20dpo ? Betę mogę powtórzyć dopiero w poniedziałek Pozdrawiam !
-
nick nieaktualnyela wrote:Wpisalam się na samej górze tej strony moje bety były w 30dc 195, w 32dc 291, strasznie się przejełam wczoraj zrobiłam trzeci raz i 34dc wyszła 687 wiec jak naradzie ok uspokoiła się trochę, czas kolarze. Zrób w niedziele lub poniedziałek bete i przeliczeniu ważne aby w tym samym laboratorium to nie są wielkie różnice musi być dobrze
Faktycznie miałaś bardzo podobnie jak ja:)
Dziękuję...dałaś mi nadzieję
Jutro lecę...Może faktycznie niepotrzebnie się przejęłam,bo tak wiele mi do tej kiążkowej nomy nie brakuje...Lena87 lubi tę wiadomość