beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyela wrote:Wpisalam się na samej górze tej strony moje bety były w 30dc 195, w 32dc 291, strasznie się przejełam wczoraj zrobiłam trzeci raz i 34dc wyszła 687 wiec jak naradzie ok uspokoiła się trochę, czas kolarze. Zrób w niedziele lub poniedziałek bete i przeliczeniu ważne aby w tym samym laboratorium to nie są wielkie różnice musi być dobrze
Faktycznie miałaś bardzo podobnie jak ja:)
Dziękuję...dałaś mi nadzieję
Jutro lecę...Może faktycznie niepotrzebnie się przejęłam,bo tak wiele mi do tej kiążkowej nomy nie brakuje... -
nick nieaktualny
-
Ja obiłam betę bo walczą o trzecie dziecko. Dwie pierwsze ciąże ok,a teraz juz dwa razy pooniłam, dokładnie maluszkom przestawało bić serduszko, więc robiłam juz sporo badań i przy okazji bete -miały być dwie, ale ta trzecia miała dać nadzieję i dała, trochę się uspokoiłam i wiem, że nadal warto brać leki (jestem na clexanie i masie innych specyfików)
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie u lekarza. Ciąży na Usg nie widać ale powiedziała, że to normalne, jest jeszcze zbyt mała,wiek płodu według owulacji to dopiero 2 tydzień. Mam za to bardzo grube endomendrium co wskazuje na ciaze. Rano powtórzyłam bete, jednym co mogę zrobić to czekać na wyniki. Być może w laboratorium się pomylili, stad poprzednik wynik. Moja lekarka powiedziała ze wbrew pozorom takie pomyłki się zdążają dość często. O 20 wyniki, trzymajcie kciuki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 13:52
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[email protected] byłam,ale kurde zamkniete...jutro z rana lece...
Dzisiaj kompletnie przestało mnie kłuć w jajniku...tylko piersi strasznie bolą i miałam takie zmęczenie,że zasnęłam od 15 do 17.Aż się boję... -
Witajcie.
Mam 30-31 dniowe cykle, dziś jest 30 dc a moja beta wynosi 20,6. Następną zrobię za dwa dni, raz już poroniłam pomimo brania luteiny. Mam sens robienie progesteronu razem z betą we środę? Sensowniej jest obserwować zmiany prgesteronu czy sam jednorazowy wynik też coś mądrego mi powie? W środę wybieram się do lekarza chciałam działać jeśli od razu trzeba. Mój niepokój wzbudził delikatnie zaróżowiony śluz wczoraj do południa. Może to była implantacja? W sobotę rano test był negatywny, w niedzielę pozytywny i zaróżowiony śluz.
Powtarzam sobie spokojnie, cierpliwości, ale jakoś nie działaJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualny
-
A ja w sumie 3 bety już zrobiłam, w srodę lekarz.
lecąc datami:
31.12 - 16,67 29dc
2.01. - 47,76 31dc
5.01. - 104 34dc
Niskie mam te wartości choć przyrosty jak najbardziej ok.
Może ciąża bardzo bardzo wczesna?
Kalkulatory pokazują, że wszystko w normie ale i tak się stresuję
A przede mną w laboratorium dwie dziewczyny też na badanie bety i śmiałam się z mężem, że ciekawe, czy to któraś z Was
[/url] -
Lady86 > widzę, że mamy podobną sytuację, mam nadzieję, że u mnie też beta się rozpędzi, w środę robię wyniki i też idę do lekarza ja mam swoją teorię, że do zagnieżdżenia doszło późno ok 11 dpo czyli w ostatnich dniach, dlatego taka mała beta, w pt miałam 37.3, a wcześniej 37-37.1, tak się pocieszam
marynka90 > ja bym jeszcze nie rozpędzała się z tymi złymi myślami, skonsultuj to z lekarzem, nie u wszystkich jest idealnie a mimo to rodzą zdrowe dzieci, pozytywne myślenie to połowa sukcesu 3mam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:45
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia