beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
dddodiii wrote:Pewnie,ze będzie dobrze!!Musisz wierzyć...wiara czyni cuda...pamietaj...A cud juz masz w swoim brzuszku
Pięknie powiedziane, powieszę sobie na lodówce będzie umacniać moją wiaręJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Dziewczyny dzisiaj odebrałam wynik bety hcg 166,3. Robiłam ją w 14 dniu po owulacji (wczoraj) i martwię się tak niską wartością. Wczorajszy test sikany wyszedł mi pozytywny, dzisiaj niby też ale kreska jest jakby bledsza? Masakra mam taki mętlik w głowie..martwię się tym wszystkim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anita, a poza tym na stężenie bety może mieć wpływ nawet ilość wypitych wcześniej napojów. Test nie są miarodajne, mają ocenić czy jesteś w ciąży, a nie jaki jest jej postęp powtórz betę i sprawdź, jak rośnie.
Nie wiem czemu ktoś na podstawie jednego wyniku wydaje osądy, nikomu to nie pomoże, a przecież wystarczy, że do zagnieżdżenia doszło późno, stąd też ciąża wczesna i niska beta.JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Taaa..... ja też z tych sprawdzających przyrost bety odcieniem kreski na teście Dziewczyny, jesteśmy szalone i tyle. Zrób badania krwi ponownie, postaraj się chociaż o minimum spokoju, choć domyślam się, że to nie łatwe w tej sytuacji.
kapturnica lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyTak jest!!
Beta drugi raz,a potem jeszcze raz i koniec bety!!!
Potem poczekaj z 1,5tygodnia i ... do ginekologa
Dobrze będzie:)Trzymam kciuki
Za to ja dzisiaj miałam konkretny spadek z 157 na 44,czyli już bliżej końca,tylko martwię się,że nic nie plamię...nic a nic... -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Dodi bardzo Ci dziękuję a zarazem współczuję. Od początku jak tylko zobaczyliśmy pozytywny test nie cieszymy się zbytnio no i nikomu nic nie mówiliśmy. Tyle do okola nas poronien takie to smutne .
Niech to będzie tylko Wasza tajemnica dopóki nie będziecie przekonani,że wszystko jest OK.
Myślę,że jak już,to swojej mamie...wiadomo...to mama-jedyna i niepowtarzalna...
Ale nikomu nic...to bardzo peszy. -
nick nieaktualny