X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr beta hcg
Odpowiedz

beta hcg

Oceń ten wątek:
  • bellA Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaa08 wrote:
    No właśnie… masakra zapisałam się do innego ginekologa ale dopiero za tydzień mam wizytę :/

No nic , czekaj.. może ten lekarz badania Ci odrazu zleci. Zobaczysz na wizycie albo zapytać nie zaszkodzi.

34👱‍♀️ 36🧔‍♂️

preg.png
  • Owieczkaaa Nowa

Wysłany: 19 stycznia, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia_kasik wrote:
    hej, co sądzicie o tych wynikach:
    beta 2 dni temu - 16
    beta dziś - 74
    obecnie 25 dni po owulacji - czy beta nie jest zbyt niska? mam wrażenie że bardzo wolno rośnie

Hej,
    Ja zastanawiałam się nad tym samym u siebie 🤣
    Beta 18dpo 14.20
    Beta 20dpo 35.30
    W 20dpo byłam u gina, wg miesiączki 4+4, ale mówiła że przyrost póki co ok, endometrium wygląda na dobrze przygotowane, jeszcze nic nie było widać, więc jutro tydzień później idę powtórzyć betę a na 27.01 mam kolejna wizytę. Także każda zaczyna z innego progu bety, ważne aby były przyrosty.

Ja dodatkowo zmagam się z plamieniem, dostałam duphaston, ale gin mówi, że mam się nie nakręcać i póki co nie było widać nic niedobrego…

• bellA Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już Bety nie kazal powtarzac bo mowi ze babki to się tylko tym stresują.. :D mam spokojnie czekac do następnej wizyty. I tak robię.

A co do plamienia to czasami tak bywa.. nigdy nie mialam ale skoro to tylko delikatne plamienia to nie masz się co martwić na zapas😘 Owieczka

34👱‍♀️ 36🧔‍♂️

preg.png
  • bellA Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa wrote:
    Hej,
    Ja zastanawiałam się nad tym samym u siebie 🤣
    Beta 18dpo 14.20
    Beta 20dpo 35.30
    W 20dpo byłam u gina, wg miesiączki 4+4, ale mówiła że przyrost póki co ok, endometrium wygląda na dobrze przygotowane, jeszcze nic nie było widać, więc jutro tydzień później idę powtórzyć betę a na 27.01 mam kolejna wizytę. Także każda zaczyna z innego progu bety, ważne aby były przyrosty.

Ja dodatkowo zmagam się z plamieniem, dostałam duphaston, ale gin mówi, że mam się nie nakręcać i póki co nie było widać nic niedobrego…

Daj znać jak wizyta.. jeszcze 6 dni no ale pisze za wczasu. Ja dopiero mam 14 lutego W walentynki🤣 kolejną wizytę. A w międzyczasie badania.. mnostwo badań😮🫣

34👱‍♀️ 36🧔‍♂️

preg.png
  • Owieczkaaa Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj robiłam betę i już 758, także mega super wzrost, aż się zdziwiłam 🤣
    Dam znać jak tam♥️ może serducho będzie już bić.

• bellA Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaaa wrote:
    Wczoraj robiłam betę i już 758, także mega super wzrost, aż się zdziwiłam 🤣
    Dam znać jak tam♥️ może serducho będzie już bić.

Super
    ❤️ ciesze się.. daj znać jak po wizycie i czy serduszko juz bylo widac.. bo u mnie bylo za wczesnie😮‍💨

34👱‍♀️ 36🧔‍♂️

preg.png
‹‹ 349 350 351 352 353
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ