beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia_kasik wrote:hej, co sądzicie o tych wynikach:
beta 2 dni temu - 16
beta dziś - 74
obecnie 25 dni po owulacji - czy beta nie jest zbyt niska? mam wrażenie że bardzo wolno rośnie
Hej,
Ja zastanawiałam się nad tym samym u siebie 🤣
Beta 18dpo 14.20
Beta 20dpo 35.30
W 20dpo byłam u gina, wg miesiączki 4+4, ale mówiła że przyrost póki co ok, endometrium wygląda na dobrze przygotowane, jeszcze nic nie było widać, więc jutro tydzień później idę powtórzyć betę a na 27.01 mam kolejna wizytę. Także każda zaczyna z innego progu bety, ważne aby były przyrosty.
Ja dodatkowo zmagam się z plamieniem, dostałam duphaston, ale gin mówi, że mam się nie nakręcać i póki co nie było widać nic niedobrego… -
Mi już Bety nie kazal powtarzac bo mowi ze babki to się tylko tym stresują.. mam spokojnie czekac do następnej wizyty. I tak robię.
A co do plamienia to czasami tak bywa.. nigdy nie mialam ale skoro to tylko delikatne plamienia to nie masz się co martwić na zapas😘 Owieczka -
Owieczkaaa wrote:Hej,
Ja zastanawiałam się nad tym samym u siebie 🤣
Beta 18dpo 14.20
Beta 20dpo 35.30
W 20dpo byłam u gina, wg miesiączki 4+4, ale mówiła że przyrost póki co ok, endometrium wygląda na dobrze przygotowane, jeszcze nic nie było widać, więc jutro tydzień później idę powtórzyć betę a na 27.01 mam kolejna wizytę. Także każda zaczyna z innego progu bety, ważne aby były przyrosty.
Ja dodatkowo zmagam się z plamieniem, dostałam duphaston, ale gin mówi, że mam się nie nakręcać i póki co nie było widać nic niedobrego…
Daj znać jak wizyta.. jeszcze 6 dni no ale pisze za wczasu. Ja dopiero mam 14 lutego W walentynki🤣 kolejną wizytę. A w międzyczasie badania.. mnostwo badań😮🫣 -
Owieczkaaa wrote:Wczoraj robiłam betę i już 758, także mega super wzrost, aż się zdziwiłam 🤣
Dam znać jak tam♥️ może serducho będzie już bić.
Super
❤️ ciesze się.. daj znać jak po wizycie i czy serduszko juz bylo widac.. bo u mnie bylo za wczesnie😮💨 -