beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w listopadzie 2013 miałam ciążę pozamaciczną. Była bardzo wcześnie wykryta i miałam laparoskopię. Nacięli mi jajowód i odessali zawartość. Rok później zdecydowałam się zrobić drożność jajowodów - okazało się że są drożne. W drugim cyklu po drożności udało mi się zajść w ciążę
Moja beta ciągle rosła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:54
-
Byłam i nic nie wiem.... Endometrium za małe, ciąży pozamacicznej nie widać - choć tyle i w to wszystko. brzuch boli na okres choć lekarz mówi, że jeszcze nic tam nie widzi, że ma przyjść... Duphaston 2x dziennie po 2 tabletki i czekać...https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Marta dziękuję. piersi przestają boleć więc mam nadzieję, że po tym dduphastonie dostanę okres... I tak już mam jeden cykl z głowy przez te zawirowania. 8 styczeń ostatnia miesiączka a ja jesZce nie mam. U ciebie wszystko ok?https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Basiu straconych cykli to ja miałam masę. Na OF udało się dopiero w 13 cyklu. Ponad rok obserwowałam wykresy, porównywałam, i nakręcałam się jednocześnie. Aż w końcu sie udało, i zobaczysz do Ciebie też się los uśmiechnie
Ja za tydzień będę umawiać się na wizytę, może 21 gin znajdzie dla mnie czas i zobaczymy jak wygląda sytuacja
Boje sie trochę, bo to moja 3 ciąża. Ale po drodze było jedno poronienie i ciąża pozamaciczna -
Co sadzicie o wynikach bety
5 marzec 85,05
9 marzec 126,5
11 marzec wizyta u ginekologa pecherzyk 2,7 mm (oraz w innym ulozeniu chwilami bylo widac rowniez 2 pecherzyk)
Jak maja sie wyniki bety do usg przeprowadzonego przez gnekologa?
Mam mętlik...
Po drugiej becie przekresilam calkowicie ciaze
A Ginekolog przepisł mi luteine i powiedzial ze bedzie dobrze tylko zebym nie stresowala organizmu...
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Marta28 - to samo powiedziała kolezanka na innym wątku.
Az mi sie nie chce wierzyc ze mogla byc jakas pomyłka np z "przecinkiem" w labo...
bedzie mi milo jak sie pozostałe dziewczyny wypowiedza na temat widocznosci pecherzyka.
Mi ginekolog wogole nie kazała robić bety. Zobaczyła na te przyrosty po czym jak jej powiedziałam ze to wynik po 4 dniach (a juz wykonała mi badanie usg) to sama była w szoku...
Ale tez nikt mi nie powiedzial ze pecherzyk jest widoczny od 1000. Dlatego jestem w takim ciezkim szoku..
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
Ufam lekarzowi. Poczekam te 2 tyg. Nie będę stresować organizmu. W opisie badania mam pecherzyk z widocznym zarodkiem. Ginekolog powiedziała także ze mam ideale cialko zolte i mam przepisanea luteine 2 razy dziennie po 1 tabletce.
Co ma być to będzie. Nie mamy na to większego wpływu. Staram się nie denerwować i myśleć pozytywnie.
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
Walleriana na innim wątku znalazłam:
QUOTE=monia30]Witam.
Czytam Was od jakiegos czasu ale balam sie zapisywac bo beta nie chciala mi rosnac. Dzisiaj robilam i wyszla 2347,15 a tydzien temu 2.03 byla 341 wiec przyrost jest piekny bo wczesniej tak rozowo nie bylo...w ciagu 48 h przyrosla mi tylko o 10... mialam dzisiejszej bety nie robic ale nie wytrzymalam wczoraj robilam sikanego i odrazu 2 piekne grube krechy... wedlug ostatniej @ termin mam na 1.11.2015 w srode ide do lekarza i mam nadzieje juz kogos tam zobaczyc hehe[/QUOTE]
Basia czy pamiętasz jakie miałaś endometrium, że niby za małe, Walleriana a Ty jaką masz grubość endo ? -
Walerian nie,że źle widocznie było wszystko ok więc nawet nie wspomniał tobie. U mnie jest za małe i dlatego nie zagniezdzilo się a u ciebie odwrotnie więc wszystko wporzadku. Ciesz się bo ja byłabym na twoim miejscu szczęśliwa i czekała na widok serduszka
magda sz lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png