beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w czwartym tygodniu.
w piątek 28 DC beta hcg 18.81 dziś 31 DC ( pon ) 24,7
Czy to nie za mały przyrost?
Podpowiedzcie proszę…
martwie się bo mam endometrioze a do gina idę dopiero jutro
było to długie staranie i duża niespodzianka
buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 17:58
MIśka94 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj 31 dc czyli dzień spodziewanej @ . 2 kreski test pokazał. Wczorajsza beta 142 . Jutro sprawdzamy czy rośnie Tak strasznie boję się 5 straty
MIśka94 lubi tę wiadomość
Maj 2009 - poronienie
Marzec 2010 - poronienie
Październik 2010 poronienie
Maj 2013 - ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki ! Beta 142 Cudzie zostań z nami !!
cdn... -
Haha Wiki81, na usg po ovu wyszło, że pękły mi 2 pęcherzyki po podaniu ovitrelle więc szczerze... nie to że podejrzewam ale nie wykluczam
Wczoraj na usg było widać jeden pęcherzyk, ale mam nadzieje ze za 2 tyg zobacze juz lokatora. moze być z sąsiademWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 09:18
-
Wiki, to trudne pytanie jest:) Myślę, że po "chwilowym" szoku bardzo bym się ucieszyła. Pewnie jeszcze bardziej byłabym przerazona tym faktem. Ja mam 160 cm i 45 kg, jak ja i bliźniaki, nie wiem czy to mozliwe wogóle:)
ja jestem dosc opanowana ( przy jednoczesnym byciu okropną panikarą) i czekam na to usg zeby wiedziec ze bije chocby jedno serducho bo wkrecam sobie rozne rzeczy. Min to ze beta wysoka a zarodka nie bylo widac ( nawet nie wiem naprawde czy jedno ma wpływ na drugie)
tak mysle wogole, że dziewczyny, ktore mają juz jedno dziecko mają czasem niezly polew z nas ciężarówek po raz 1 ja sama sie z siebie smieje czasem jak mysle o czym mysle;) -
nick nieaktualnyTo ja się podłączam, bo może coś doradzicie, a ja już dostaję pomału fioła od liczenia i domniemywania
Moje wyniki bety:
15 dpo: 459
22 dpo: 7741
Marzą mi się bliźniaki... Jak sądzicie, jest szansa?
Pęcherzyk jest jeden, mam nadzieję na dwa serduszka w środku Ale wynik chyba mimo wszystko za niski jak na 2 kropki...?