beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, zwracam się z porsoba o zerkniecie na mója bete...
19.03 - 193,5
21.03 - 530,10
26.03 - 1467,10
jak dobrze licze to powinno być już ponad 5000???
nie wiem czy to istotne ale progestereon 22,31
proszę powiedzcie co o tym sadzicie....Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
Dziewczyny ja pomału się załamuje
4 marca zrobiłam bete 55,5...6 marca miałam już 109,1. Szczęście pełna parą! potem wizyta u lekarza i jest!!maleńki bo bbbaardzo maleńki ale jest pęcherzyk!
z usg wychodzi 5w0d
po tygodniu lekarz kazał zgłosić się żeby jeszcze raz podglądać maluszka wiec zjawiamy się po 10 dniach i maleństwo jest ale za małe. z usg wychodzi jakby przyrosło o połowę za wolno bo wychodzi 5w5d.
i kazał zrobić betę- w dniu wczorajszym wynosiła 9323 mlU/ml. Wbijając w kalendarzyk przyrostu od 6 marca do 25 marca wartości wychodzi nam trochę poniżej normy
jutro powtóreczka ale do tego czasu jajo zniosę jak nic.
dodam jeszcze że ostatnim razem na usg widzieliśmy jakby maleńko pulsujący pikselek pod tym pęcherzykiem i lekarz zapewniał że obrazowo wygląda że wszystko jest ok tzn. jest ciałko zółte..na pewno jest zarodek i ten pikselek to może mrugać początek serduszka ale jak stwierdził... "no..liczyliśmy na coś więcej"...trochę za mały progres stwierdził ale jeszcze nic to nie przesądza. To tak ja na Ovu pisze. Niski przyrost bety może oznaczać źle rozwijającą się ciaże..ale wcale nie musi. I dalej jestem głupsza jak byłam.... -
Dzieki dziewczyny!pocieszający jest fakt ze jak juz przeczytałam milion stron na necie to sie dowiedziałam ze hcg powyżej 6000 zwalnia z przyrostem i podwaja sie nawet co 96 godzin a czasami jeszcze wolniej
jestem dobrej myśli tzn musze być...dla mojego maleństwa i mojej Kochanej rodzinki. W poniedziałek kontrola i MUSZE zobaczyc silne serduszko. Nie ma innej opcji! !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:36
-
nick nieaktualnyGogola wrote:Dzieki dziewczyny!pocieszający jest fakt ze jak juz przeczytałam milion stron na necie to sie dowiedziałam ze hcg powyżej 6000 zwalnia z przyrostem i podwaja sie nawet co 96 godzin a czasami jeszcze wolniej
jestem dobrej myśli tzn musze być...dla mojego maleństwa i mojej Kochanej rodzinki. W poniedziałek kontrola i MUSZE zobaczyc silne serduszko. Nie ma innej opcji! !!
takze nic sie nie marwt- bedzie dobrze:) daj znac jak juz cos bedziesz wieiedzic..
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
ailatan jak tylko zobaczę silne serduszko to chyba wszystkich uściskam!!
dzisiaj jakaś chandra mnie złapała przez tą parszywa pogodeno coś strasznego....już nie wiem co mam wymyśleć do roboty ze sobą i moim starszym dzieciem. Już malowaliśmy...bawiliśmy się w chowanego a teraz na chwilke mu uciekłam do kompa a on bidnyjuż tak się nudzi ze cyrki wyprawia