beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny Czy któraś mogłaby ziterpretować te wyniki? Na początku beta pięknie przyrastała ponad 200%, później tylko 80% a ostatni wynik jest poniżej normy 43% tylko na 48h Czy jest jeszcze szansa? Czy któraś tak miała?
11dpo -24,6,
13dpo-86,9,
15dpo-247,
17dpo-842,3,
20dpo - 2025,
23dpo - 3658
Ten ostatni wynik daje do myślenia -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Dziewczyny Czy któraś mogłaby ziterpretować te wyniki? Na początku beta pięknie przyrastała ponad 200%, później tylko 80% a ostatni wynik jest poniżej normy 43% tylko na 48h Czy jest jeszcze szansa? Czy któraś tak miała?
11dpo -24,6,
13dpo-86,9,
15dpo-247,
17dpo-842,3,
20dpo - 2025,
23dpo - 3658
Ten ostatni wynik daje do myśleniaalicja_, polkosia, Chichibi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie myślę że i dobrze, że nie zaleca bo potem człowiek sprawdza porównuje stresuje się....A co będzie to będzie.. Ja w poprzedniej ciąży też tylko sprawdziłam czy jestem w ciąży i nie patrzyłam na przyrost... Było wszystko dobrze.https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualny
-
pa2 wrote:Dziewczyny czy ta beta jest taka konieczna żeby ją robić? W poprzedniej ciąży nie robiłam bo lekarz nie zalecał teraz również nie a jestem w 8 tc. ??
Mi sie wydaje, ze beta jest zalecana gdy jeszcze nic nie widac a chce sie miec pewnosc ze ciąża jest prawidłowa. A szczególnie u kobiet po przejsciach z pozamacicznymi i poronieniami. Albo plamieniami. -
Basia7777 szkoda powodzenia w następnym
Hashija i jak u Ciebie? bylas u lekarza? Robisz 3 bete czy już nie?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
APS dzisiaj ide do ginekologa. nie ma sensu robić trzecią beta hcg. Te wyniki były tylko po to, żeby sprawdzic czy rośnie i jak rośnie, bo juz bylam w pozamacicznej i też raz poroniłam. A skoro wynik jest bardzo dobry to teraz kwestia potwierdzenia implantacji w macicy.
-
nick nieaktualny