beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Virginia mi zwyczajnie beta coraz wolniej przyrastala a pozniej 4 krotnie spadla. Caly czas czulam mocne objawy ciazowe az do poronienia. W czwartek beta spadla do 30, w sobote poronienie. Glowa do gory zazwyczaj po poronieniu szybko zachodzi sie w ciaze. Wiem ze bedzie to trudny czas ale poronienia sa rzecza normalna. Moja mama miala 2 zanim zaszla we wlasciwa ciaze...
-
Aleksia85 wrote:tak, staralismy się nie całe 5 lat i doczekaliśmy się cudu
dziękuję, ale jeszcze nie potrafię sie w pełni cieszyć.. musze zobaczyć serduszko na usg bo po samej becie hcg nic jeszcze nie wiadomo
jednak wierzę że skoro Bog pobłogosławił nam tak ogromnie to będzie troszczył się o nasze Maleństwo, by zdrowo rosło
Tobie też życzę spokojnej reszty ciąży, za tobą już te najtrudniejsze tygodnie
Dziękuję za te ciepłe słowa :* Rozumiem Twój lęk, ja w dalszym ciągu bardzo się boję czy wszystko na pewno ok....najbliższe USG w piatek, mam nadzieję że chociaż na jakiś czas mnie uspokoi
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Tak beta w tym samym laboratorium robiona bylam pozniej jeszcze na usg i wszystko bylo ok a byl to 6 tydzien i bylo bicie serduszka, gin powiedziala ze wszystko ok i ze nie musi przyrastac ksiazkowo, biore duphaston i wszystko ok we wtorek ide na usg.
Mam teraz 7 tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 23:03
-
nick nieaktualnyczekolada:) wrote:Hej dziewczyny:)
Mam do was ogromna prośbę, czy mogłybyście mi powiedzieć czy moj przyrost beta hcg jest prawidłowy?
Pierwsze badanie robione 13.08 wynik 49,5 mlU/ml a kolejny robiony 15.08 136,61 mlU/ml
Z góry wam bardzo dziekuje i pozdrawiamLarisa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi o skolowana jestem
Dzis zrobilam bete
To mój 28 dc i 13 dpo wg ovufriend)
wynik bety 42,0 mUL/ml
normy dla laboratorium
0,2-1 tydzień 5-50
1-2 tydz: 50-500
2-3 tydz.: 100-5000
i teraz sie zastanawiam bo wg tego schematu to jestem dopiero w 1 tygodniu a przeciez to juz 13 dpo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:22
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
A co myślicie o mojej becie 1320,66 ja robiłam dzisiaj betę w 28dc 13dpo stosunku (15dc) zagniezdzenie najprawdopodobniej ok.20dc odczuwalne silne klucia 22dc cień cienia na najczulszym teście 23dc ładna blada kreska na bobotescie sikanym 24dc ciemna ale nie taka sama jak kontrolna na bobotescie płytkowym w czwartek powtórka bety i sprawdzamy jak przyrost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:13
Livia
Nela
Marcel
-
Pucek to moja beta 13dpo 1320 a 15dpo 3058 to szybciej u mnie bliźniaki by były ;P hehe w piątek wizyta to się dowiem bo i macica coś spora jak na 4w+4d wyczuwalna lekko nad spojeniem już wielkości ja wiem średniej pomarańczy
dzisiaj mam 18dpo 33dc
no i ja juz wymioty zaliczyłam pierwsze i mdłości od tygodnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:54
Livia
Nela
Marcel
-
Hej, na pierwszej wizycie u ginekologa w 5tyg+5dni było widać jedynie pęcherzyk ciążowy, lekarz zlecił badanie beta hcg i powtórzyć po 48 godzinach.
Stwierdził, że jeśli przyrost będzie min. o 50% to znaczy, że wszystko dobrze.
W 6 tyg poszłam pierwszy raz na betę wynik 46419, za dwa dni wynik to 72716
przyrost prawie 57%. W internecie pisze, że przyrost musi być min. o 66%,
to dlaczego mój lekarz mówił o 50 procentach? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny proszę doradcie.
Starania poczelismy od 10.08 bez względu na wszystko.cykle regularne 28 dni.
Owu była ( mam nadzieję tak testy owu też wskazywały) 17,18.08. Czy mogę w piątek zrobić beta hcg czy coś wykaże a może jest szansa że szybciej mogę iść np. Wtoreklub środa ?
Pytam bo mam za sobą poronienie i ciaze pozamaciczna chciałabym wiedzieć wczesniej -
nick nieaktualny