beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmma1985 wrote:Saxatilla tak mi przykro ze z ciążą nie wyszło tym razem wcześniej pisałam pod nickiem Paprotka 85 i mnie pocieszalas gdy tracilam swoją ciaze...bardzo mi przykro..
Jak sie czujesz? -
Saxatilla ja dobrze, dziekuje:) mam teraz przerwę w staraniach, wracam do tematu za 2 tyg:) dowiedziałam się od mojej mamy ze 2 razy poronila i ze to normalne:) trzeba czekać na właściwe jajeczko:) zawsze na problemy dobra jest praca- Rzucilam się w wir pracy i pomogło. Pozdrawiam i czekam na Twoje nowe bety:)
saxatilia lubi tę wiadomość
-
Od wielu miesiecy siedze tutaj, czytam Wasze posty i wzruszam się Zawsze marzyłam o dziecku ale tak sie boje poronienia...
@ miałam 10.07, mój cykl trwa 29-30 dni. 23 i 24 lipca- bolały mnie piersi i brzuch, odrobine sluzu płodnego.. Mam niedoczynosć tarczycy i Hashimoto. teraz Moje THS wynosi 1,20. Biore eutyrox 88 przez 6 dni i jeden raz w tyg 100. lekarz powiedział ze jak tylko zobacze 2 kreski na tescie ciazowym to mam brac tylko eutyroxu 100( przez 7 dni).
Dzisiaj) 26dc) zrobiłam test ciazowy pink strumieniowy, w ciagu 5 min zobaczyłam druga kreske bardzo ale to bardzo słaba- tylko cien. poszłam zrobic bete hgc i wyszla mi :24,19. Ucieszyłam się, popłakałam. Ale nie wiem dokładnie czy wynik jest dobry, który to jest tydz. nie rozumiem tych parametrów. bardzo prosze o pomo -
nick nieaktualny
-
dziękuję za rady co do drugiej bety, ostatecznie nie zrobiłam, gdyż moja ginekolog powiedziała że takie badanie powinien zlecić lekarz jak coś budzi jego wątpliwości a nie że chodzę sobie sama i się kłuję co dwa czy trzy dni..
także robię sobie co kilka dni test z moczu a na wizytę z usg idę w poniedziałek i głęboko wierzę, że będzie wtedy coś widać i że potwierdzi ciążę..Julia
-
Czy przyrost bety o ok 200 w ciagu 48h to niepokojacy wynik?
jestem w 5/6 tyg.
pierwszy wynik 1477 kolejny po 48h 1655 czy to wystarczajaco?
Mialam juz ciaze pozamaciczna i boje sie troche , tym razem na usg bylo ok ale za wczesnie i bylo tylko pecherzyk widac.
czy ta beta jest ok miala ktoras taki maly przyrost? -
kochane moja beta pod koniec 4 tygodnia to 212,6, po 72h wzrosla do 960, a po kolejnych 72h była na poziomie 2685 - czy to prawidłowe wzrosty? teraz jestem w 5 tygodniu i 2 dniu ciaży (trwa 6 tydzień)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 08:34
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Aleksia85 wrote:kochane moja beta pod koniec 4 tygodnia to 212,6, po 72h wzrosla do 960, a po kolejnych 72h była na poziomie 2685 - czy to prawidłowe wzrosty? teraz jestem w 5 tygodniu i 2 dniu ciaży (trwa 6 tydzień)
Aleksia, moim zdaniem prawidłowe
W zakładce Moje Belly masz kalkulator który dokładnie to wyliczy.
Pamiętam Cie z różnych wątków na Ovu, staraliscie się długo, prawda? Tym bardziej z całego serca gratuluję i życzę nudnej ciaży :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:01
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
tak, staralismy się nie całe 5 lat i doczekaliśmy się cudu dziękuję, ale jeszcze nie potrafię sie w pełni cieszyć.. musze zobaczyć serduszko na usg bo po samej becie hcg nic jeszcze nie wiadomo jednak wierzę że skoro Bog pobłogosławił nam tak ogromnie to będzie troszczył się o nasze Maleństwo, by zdrowo rosło Tobie też życzę spokojnej reszty ciąży, za tobą już te najtrudniejsze tygodnie
Kokaina lubi tę wiadomość