beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za otuchę
Dziś rano powtórzyłam test z moczu i znów ta sama sytuacja... Niby jest cień cienia drugiej kreski, ale nie bardziej wyraźny niż przedwczoraj. Do tego strasznie mnie dziś okrościło i czuje takie dziwne skurcze w dole brzucha, czasem kłucie.
Sarayu, może lepiej odpuścić, nie katować się tymi betami, tylko pozwolić Bogu działać i poddać się temu co ma być? Inne kobiety, mniej świadome beta-Hcg, owulacji i innych takich może są bardziej szczęśliwe. Może trzeba być czasem taką kobietą, żeby nie zwariować? Ja podjęłam decyzję, że koniec z betami, jutro robię ostatni test sikany, a potem poddaje się woli niebaKicia92
-
nick nieaktualny
-
Kicia92 wrote:Ja podjęłam decyzję, że koniec z betami, jutro robię ostatni test sikany, a potem poddaje się woli nieba
ja sobie odpuszczam na parę dni, a zrobię w poniedziałek, góra wtorek tę betę, bo lekarz mi zlecił patrzę z nadzieją w przyszłośćFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarayu wrote:Kicia92 to dopiero 11po - ja dziś mam 15 i beta 31,54... martwię się czy nie za niska. Powtarzam w piątek...
Skoro to Twój 15 dpo, to ciut za mało. Mówię z własnego doświadczenia. U mnie nie skończyło się to dobrze, w pierwszym przypadku - biochemiczna, z kolei druga przy tak niskiej wartości - ektopowa. Słuchaj swojego ginekologa i kontroluj betę i jej wartości. Jednocześnie owulacja mogła się przesunać, także staraj się nie myśleć od razu negatywnie Powodzenia życzę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Skoro to Twój 15 dpo, to ciut za mało. Mówię z własnego doświadczenia. U mnie nie skończyło się to dobrze, w pierwszym przypadku - biochemiczna, z kolei druga przy tak niskiej wartości - ektopowa. Słuchaj swojego ginekologa i kontroluj betę i jej wartości. Jednocześnie owulacja mogła się przesunać, także staraj się nie myśleć od razu negatywnie Powodzenia życzę!
Miałaś rację. Ciąża biochemiczna. Mam Aniołka w niebie. -
Hej W sobotę trzy różne testy pokazały 2 kreski Zrobilam ok godz.20 beta hcg i wyszło 225 mlU/ml Dziś po 62 godz.powtorzylam badanie i mam 1430! Czy to nie za szybki przyrost? Przeczytalam o wzroście 66% a ja mam 100% na dobę Badanie. pierwsze robiłam po. 4.5 tyg od pierwszego dnia ostatniej miesiączki Martwię się czy to nie za dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 17:51
-
nick nieaktualnyCzęsto gęsto się zdarza, że beta hcg w tym czasie bardzo szybko rośnie. 66% przyrost określany jest jako ten minimalny, standardowy. Jednak u wielu dziewczyn przyrasta on szybciej. Pozatym masz kalkulatory bhcg tutaj czy na innych stronkach, podlicz sobie. Osobiście byłabym wniebowzięta, gdybym w ciąży miała taki przyrost jak Ty. Nie martw się.
majja lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie.
Ostatnia miesiączka 7 sierpien.pierwsze badanie hcg 3 wrzesien wynik 581.1 Drugie badanie hcg 8 wrzesien wynik 3468 Trzecie badanie hcg 18 wrzesien wynik 10000. Wczesniej miałam dwa poronienia.Ponieważ zauwazyłam że w ostatnim badaniu bety nie ma strzałki ze rosnie postanowiłam zrobić ja jeszcze raz .21 wrzesnia rano oddałam krew do badania wyniki odebrałam o 15 i niestety radość była przedwczesna.Bhcg wynosi tyle samoi 10000 i nie rosnie.W czwartek ide do lekarza.Jestem bliska obłędu.Zdaje sobie sprawe że to juz koniec.Przeczytałam post Alicji i nie wiem co o tym myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:15
elizka123 -
Witajcie dziewczyny..
Normalnie wpadnę w jakieś szaleństwo;/
koleżanka mnie straszy, że przy takim poziomie bhcg ona poraniała 2 razy;/
17.08.2015 miesiączka, 21.09.2015 bhcg 139.
Czyli jest to 5 tydzień, a zarodek na 4 tydzień.
Martwię się, bo jestem po 2 poronieniach samoistnych.Emma1985 lubi tę wiadomość