Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnolia, to zrób betę jutro i za 2 dni powtórz
Ja też chcę już jutro. Jutro pewnie przez 2h czekając na wyniki będę sikać ze stresu
Kurcze, ja mam spięty mięsień prawej łydki i takie ciężkie nogi, w życiu bym nie pomyślała, że to objaw ciąży, ale widzę, że dziewczyny też macie skurcze -
agatka196 wrote:Batinka nie stresuj sie bo to nic nie da a moze zaszkodzić. Ja bole brzucha, jajników, pachwin, kłucia w pochwie skurcze w łydkach i wszystkie możliwe bole odczuwam tam na dole i też się martwiłam jak cholera. Jednak według usg wszystko jest ok.
Musisz uzbroić się w cierpliwość. Zrób jutro bete, zobaczysz czy przyrasta prawidłowo i czekaj grzecznie na wizyte. Na usg na tak wczesnym etapie nic nie widać
No tak Agatka wszystko jest pięknie cacy i ładnie jak piszesz...tylko wiesz czym się różnie ja od ciebie? A no tym ze dr na usg wcale nie powiedział ze jest OK.i tu jest ta różnica.
Bo niedenerwowalabym się gdyby nie wspomniał nic o CP o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:53
-
Ja mam nadzieję (i ja w to wierzę), że twój gin, to po prostu konował i robi ci stres niepotrzebny na początku ciąży!! Trzymam kciuki!
Mnie też kłuje w brzuchu, wczoraj aż dwa razy mnie zgięło, ale kompletnie się tym nie przejmuję -
Cześć dziewczyny! Mam pytanie do tych, które biorą luteinę. Czy u Was też złagodziła dolegliwości ciążowe? Przestał boleć mnie brzuch, ale też piersi. Byłam wczoraj na pierwszej wizycie (5t 0d), ale było widać tylko pęcherzyk. I niestety torbiel na jajniku, która najprawdopodobniej powodowała takie silne bóle brzuchaSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Witam! Piszecie tu o bólu w podbrzuszu, a w jakim dokładnie miejscu w podbrzuszu macie na myśli? Mnie boli tak jakby w okolicy pęcherza- całkiem prawie na dole i non stop chodzę siku do tego kuje mnie w jajnikach tak jak na owulację dodam, że jestem w 5 tyg a wizytę mam dopiero 05.02.
-
Moja gin przez telefon powiedziała mi, że to normalne i, że wcześniej i tak nie bedzie nic widać... Nie jest to jakiś mocny ból żeby nie dało się funkcjonować i trzeba by było brać coś przeciwbólowego, tylko poprostu ciąglę czuje taki dyskomfort przez ten nacisk na pęchcerz