X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Twoj pierwszy dzidzius?

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w pierwszej ciazy piersi zaczely bolec duzo pozniej, na poczatku nic a nic, piersi nabrzmiewaja wraz ze wzrostem hormonow, spokojnie, jeszcze beda Cie tak bolaly, ze nie bedziesz mogla spac na brzuchu? A przed @ zawsze Cie bolaly?

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No o to chodzi ze to moja 3 ciąża.mam juz core 7lat potem nieudana jedna no i teraz test pozytywny ale w obydwu wcześniej bolaly mnie piersi oj bolały.
    No niewiem ok 15 idę do ginka wiec sie okaże co tam słychać.dlatego betę sobie odpuściłam bo i tak bede u dr.

Magnolia oby bylo jak mówisz:) dziękuję za miłe słowa.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy powinnas miec @? Wydaje mi sie ze to za wczesnie aby lekarz cos zobaczyl. Ale napewno zleci badania i leki. Pamietaj ze kazda ciaza jest inna.Z calego serca zycze Ci powodzenia.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka i co?

1usa8u69die0y60t.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, panikę sieje, zamiast się radować i tyle, co nie Batinko P?

Ja właśnie po raz pierwszy mam takie bóle podbrzusza. Zastanawiałam się czy to częste u ciężarówek, ale widzę, że tak :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli prawie caly czas, momentami naprawde mocno, az sie boje.Ale potem przechodzi i czuje sie swietnie.

1usa8u69die0y60t.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, bo ja też od razu panika lekka, że coś nie tak. No to teraz będę wiedziała, że mam się niczym nie martwić :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz zakocona co ci powiem, myślę że Battinka nic nie sieje żadnej paniki.
    Po prostu chciała by się cieszyć bardzo ciążą na którą czekala 1,5 roku.a teraz sie okazuje ze jest prawdopodobnie pozamaciczna (choc niewiem skąd u zdrowej kobiety takie rzeczy).
    W zyciu staram sie a raczej jestem twarda ale starania o dziecko zmieniają moje życie o 180 stopni.tal bardzo bym chciała mieć to dziecko.
    1.5 roku temu poroniłam teraz takie cudo ile jeszcze się pytam?bo przecież Malo cierpię.
    Powiem szczerze ze jakos die juz nie nastawiam na tą ciążę cos mi przeczucie mówi ze jest coś nie tak....kobieca intuicja ot po prostu.ciagnie mnie ten jajnik prawy ten właśnie powiększony o dziwo dzis w nocy juz mnie nie bolał i sie nie budzilam.
    No nic jutro zrobię betę i zobaczymy jak przyrosła.
    Pozdrawiam.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinko, ale bylas u lekarza? Mozliwe jest przeciez ze zarodek nie zszedl jeszcze do macicy i nie widac jaja plodowego.Moja siosyrzenica tak miala.Strasznie bolal ja brzuch, ale tak strasznie ze az ja zginalo, mdlala itp.Niby testy byly pozytywne a na usg kompletnie nic nie bylo widoc chyba do 6 tygodnia.Lekarze mowili ze pozamaciczna bo ten brzuch tak bolal i beta byla slaba.a potem juz wszystko bylo ok.Dzidzia juz 7 mcy.Dlatego ja do lekarza wybiore sie za dwa tygodnie i wierze ze wszystko jest ok.W poprzedniej ciazy byl w 5 tyg. to bylo widac tylko puste jajo plodowe, a po2 tyg
    juz bilo serduszko.Kazda ciaza jest inna.Kazda niesie obawe czy wszystko jest ok.

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz magnolia o to chodzi ze w czwartek idę do ginka i ma juz podjąć decyzję prawdopodobnie szpital i tyle.to jest dobry specjalista lecze sie u niego 15 lat i ma naprawde dobre opinie.ja mieszkam w małym mieście tu nie ma wyboru w lekarzach.
    Dr powiedzial ze nie ma co czekać bo chce żeby ta ciążę usuną poprzez jakiś zastrzyk żeby nie usuwać jajowodu potem może być za późno...i dlatego niewiem co lepsze?
    Kurde ja się na tym nie znam kompletnie...:(

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktory to tydzien mialby byc?

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem ci ze w Ndz(25) lub w Pn.(26) powinnam dostać okres ale ni widu ni słychu czyli to 4tc

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko dlaczego mnie to spotyka naprawdę niewiem co robic?

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem lekarzem ale jestem swiecie przekonana iz oczywiste jest ze absolutnie nic na usg jeszvze nie widac.Zarodek ma najwyzej 1 mn.Boze kochany poczekaj dziewczyno chociaz tydzien z ta decyzja.Mowie Ci ze u mnie po 5 tyg. bylo widac tylko pusye jajo plodowe.Czwarty tydzien to okres zagniezdzania dopiero.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wdzystkie nas boli brzuch, to nie musi o niczym swiadczyc.Czym sie kieruje Twoj lekarz tak wvzesna diagnoza.

1usa8u69die0y60t.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce Ci tez powiedziec ze w pierwszej ciazy kul mnie bez prxerwy prawy jsjnik.Juz na kilka dni prxed terminem @.I tak do polowy ciazy.

1usa8u69die0y60t.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    No widzisz magnolia o to chodzi ze w czwartek idę do ginka i ma juz podjąć decyzję prawdopodobnie szpital i tyle.to jest dobry specjalista lecze sie u niego 15 lat i ma naprawde dobre opinie.ja mieszkam w małym mieście tu nie ma wyboru w lekarzach.
    Dr powiedzial ze nie ma co czekać bo chce żeby ta ciążę usuną poprzez jakiś zastrzyk żeby nie usuwać jajowodu potem może być za późno...i dlatego niewiem co lepsze?
    Kurde ja się na tym nie znam kompletnie...:(

W tym tygodniu jeszcze nic nie widać na usg to se moze szukac i szukac i tak nie znajdzie oddczekaj bo pozniej ebdziesz załować, za 2 tyg gdzies spokojnei powinno byc widac, zapisz sie do prywatnego gdzieś może na innym sprzęcie zobaczy

Magnolia3 lubi tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGADZAM SIE Z TWOJA OPINIA CESKA W 200 % Battinka poczekaj!!!

1usa8u69die0y60t.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja bylam prywatnie o to chodzi.Próbuje sie dodzwonić jeszcze do jednego dr oddalony 40 km ode mnie ale nie odbiera.kurde spróbuje po południu może niema jak odebrać bo jest ordynatorem ginekologii wiec pewnie jest zajęty.
    Dziewczyny dajecie mi nadzieje w która tak słabo wierze.

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ