Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy ja dobrze widze? http://fotoo.pl/show.php?img=936916_img-20150119-165033.jpg.html. Dziewczyny moge sie cieszyc? Boje sie ze nic z tego ie bedzie bo mam takie klucia w podbrzuszu niewielkie i jak szyjka byla zamknięta tak dzisiaj lekko sie otworzyla na opuszek palca nawet nie jest bardzo miekka. Ahtest moze sie mylic?
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
Tynka cieszyć się cieszyć!
Wprawdzie czytałam wątek ale jakoś nie wiem, jak napiszę to może się uspokoję
Rano po wstaniu nie boli mnie nic ale w dzień jak biegam to czuję ból z prawej strony, ni to na @ ni to pieczenie, kłucie, ciągnięcie. sama nie wiem, promieniuje aż do lędźwi (ale też tylko z jednej strony).
Czy mogę wziąć nospę czy lepiej nic nie brać? Do lekarza idę dopiero we wt a czytając o bólach we wczesnej ciązy trochę się wystraszyłam13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja miałam silne bóle w podbrzuszu kilka razy dziennie do 6 tygodnia. Teraz występują sporadycznie i nie są już tak silne. Wszystko minie. Ja brałam podczas tych bóli może 3 szt. Nospy, ale wyczytałam że na takie bóle pomaga magnez - akurat w moich witaminach dla kobiet w ciąży magnezu nie było, choc byłam pewna że jest... Byc może te bóle przeszły właśnie od suplementacji magnezu, bo już mi tak nie dokuczają.
-
monika_89 - mnie też tak pobolewa brzuch, prawie jak na @, ale troszkę mniejsze skurcze i dość sporadycznie. Nie mam plamień, więc tłumaczę sobie, że to macica się rozciąga
Widzę, że u nas podobny termin - wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo znamy się już ze styczniowych groszkówSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Hej dziewczyny, ja tez jestem na początku drogi, dokładnie 4 tyg.i 2 dni.Mnie brzuch bolal juz na kilka ładnych dni przed terminem miesiączki, ale tak inaczej, ciagnelo mnie w pachwinach jak wstawlam z krzesla albo lozka.Potem bolalo mnie jak na miesiaczke, ale tak mocno, ze budzilam sie w nocy, bylam pewna, ze dostane okres.W dzien po terminie zrobilam test, a nawet dwa i odrazu pokazaly sie dwie kreseczki.Brzuch pobolewa mnie nadal, raz mocniej raz slabiej i boli mnie spojenie lonowe gdy zmieniam pozycje.Tez sie tym martwie, czy to naturalne?
-
mnie wlasnie tez boli spojenie łonowe jak nagle wstane lub sie porusze i okropnie mnie to martwi. Bole brzucha tez są ale inne niz na @. Biore nospe i magnez na wszelki wypadek
Magnolia3 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Tez dzis wzielam nospe, ale na te bole spojenia chyba nie pomaga.Jutro kupie magnes, czuje tez duze oslabienie sily miesni.Bole miesiaczkowe teraz sa rzadsze, przed terminem @ byly straszne.Masz juz jakies dokuczliwe objawy? Mnie cofa na mieso i juz kilka razy zaslablam.Pozdrawiam.
-
Magnez i nospa na pewno nie zaszkodzą. Mnie tez cofa na mieso tzn na wedliny. i straszliwie mi niedobrze jak zjem obiad a tak to tylko bol piersi
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Magnolia3 wrote:Battinko moze uspokoi Cie to, ze ja przed terminem mialam okropne bole miesiaczkowe, szczegolnie w nocy.Bylam pewna ze @ przyjdzie, ale gdy zrobilam testy bylam prwna ze to zwiazane z zagmiezdzaniem zarodka.
Magnolia kochana ja właśnie mam te bole szczególnie w nocy,budzę się i nie mogę pozycji znaleźć do tego bole krzyża.