Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miejwięcej od wtorku odczuwam takie dziwne bóle podbrzusza...najpierw czułam takie jakby "ćmienie" podbrzusza... później jakby jajniki, a wczoraj doszedł tak jakby ból - "ćmienie" w okolicy lewej nerki (może ciut niżej niż nerka), ból ewidentnie promieniuje na pośladek, i pachwinę i do tego odczuwam go jakby w lewym jajniku. Ból nasila się gdy dłuzej siedzę, leżę - gdy chodze nie jest on aż tak odczuwalny. Nie są to także bóle skurczowe. Prawy nie boli w ogole, tylo ta lewa strona. Oczywiście oczytałam się głupot o ciąży pozamacicznej...o zgrozo
Przyrost bety po 48h 330% wiec chyba ok, progesteron też łądny. Czy to tak powinno być? Bardzo się boję...
Jutro o 16.00 wizyta u ginekolog;( -
O ciąży dowiedziałam sie 2 dni temu i bylam w sumie zaskoczona ponieważ od piatku czułam bóle jak na @. Wczoraj byłam u ginekologa, ale niestety nic nie widział na usg i kazal mi przyjść za 2tyg. W sumie na temat bólu brzucha nic nie powiedział. W sumie badania w 3tc 6d wyszły dobrze - beta Hcg 573,4; progesteron 29,53
A powiedzcie mi czy też macie, że przy wysiłku Was bardziej boli? Bo u mnie to jest tak, że jak sobie leżę to tak od czasu do czasu czuje leciutki ból, natomiast jak szybko wstanę, czy jak długo chodzę to odczuwam mocniejszy ból niż jak leżę, ale nadal nie jest on bardzo silny.
Martwię sie trochę i przez to jakoś nie umiem w pełni cieszyć sie ciąża:( Chcialabym już mieć zapewnienie lekarza, że wszystko jest ok, ale na to niestety musze poczekać. -
A u mnie zaczelo sie jakiej kłucie w miejscu gdzie zarodek jak leżę i np się podniose to coś zakuje i pociągnie i nie wiem czy tak ma być czy jak
Biorę luteine 400mg dopochwowo. Mam nadzieje że utrzyma ciążę. -
ja miałam takie bóle 1-2 dni po zrobieniu testu ciążowego, potem tylko w nocy, jak się ułożyłam za bardzo na brzuchu, teraz jak leżę na plecach, to od kilku dni spokój prawie
najgorzej mam jadąc, samochodem, byle jaka dziura, próg zwalniający, to boli potwornie, chyba przestanę jeździć samochodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane pomocy 2 dni temu 3 różne testy dały wynik pozytywny, dziś mam termin spodziewanej @ a ją ciągle od tygodnia mam jakieś bóle , w dole brzucha aż promieniuje na boli ,pachwin. Dziś czułam też takie ciagniecie w pochwie, nie zwijąm się z bolu ale ciągle czuje. Czy to możliwe ze testy się mylą i zaraz będzie @ pomocy.!?
-
patrycja87 - ja obecnie mam 37 dzien liczac od miesiaczki, tez zrobilam kilka testow , wszystkie pozytywne, bete robilam 2 razy i tez rosnie.
A brzuch mnie momentami tak pobolewa jak na okres, do tego mam jakies skurcze czasem , i jeszcze mecze sie z rozwolnieniem (
Jutro dopiero ide do swojego lekarza, wiec zobaczymy co mi powie.
Podobno takie bole nie sa niczym zlym, poki nie pojawia sie plamienie badź krwawienie. Musimy byc dobrej myslinóżka -
nick nieaktualny