Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny beta przyrosła z 94 do 257 boje się cieszyć jutro idę do ginka z rana ciekawe czy będzie sie dalej upierał przy CP.
Chyba zrobię sobie suwak a co!przez chwile poczuję sie mamą podwójnąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:35
Magnolia3, paula1 lubią tę wiadomość
-
Boze dziekuje!!!! Wiedzialam Battinko, wiedzialam!!!Bedzie dobrze.Nadal jednak uwazam ze za wczesnie aby zobaczyc cos na usg.Dziewczyny w 6 tygodniu widzialy dopiero puste pecherzyki, a to 4 tyg. przeciez.Takze sie jutro nie denerwuj, Przeciez moglas zajsc w ciaze pod koniec cyklu.
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Battinko mi wychodzi na 2 pazdziernika, ale napewno urodze wczesniej.Pierwsze dziecko urodzilam w 37 tyg a cala ciaza byla zagrozona, drugiego synka w 38 tyg ale podczas ciazy pekla mi troszke macica bo jestem bardzo szczupla, wiec teraz napewno tez nie donosze.Lekarz po ostatnim porodzie powiedzial ze w razie nastepnej ciazy trzrba bedzie zakonczyc ja gdzies w 35 tygodniu, ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie.Wlasnie skonczylam 31 lat.
-
Witam wszystkie forumowiczki.Jestem nowa na forum.Jestem w 5TC i dziś lekko czasami pobolewa mnie brzuch i po wysikaniu na papierze mam brązowy śluz.Potwornie boje się.Byłam u lekarza ale zbagatelizował i powiedział że czasem tak bywa.Nie załozył karty ciązy.Lekarz nie zlecił mi betahcg.Mam zażywać Folik i nospe.W poniedziałek mam pierwsze USG. Wizyta wydała i się co najmiej dziwna.Nie wiem co mam o tym wszystkim myślec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 18:29
BATTINKA lubi tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
BATTINKA wrote:Aaa musiałaś nieźle kciuki trzymać...dziewczyny na styczniowkach tez nieźle piąstki zaciskaly...
Milo!BATTINKA lubi tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
BATTINKA wrote:Stelianka dziekuje za kibicowanie...milo:)
Kochana nie możesz iść wcześniej do lekarza? Albo co 2 dni robic betę czy przyrasta dobrze?
A na usg bylo widać fasolkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 19:36
Czekamy na ciebie CÓRECZKO