Brak zarodka pomóżcie
-
WIADOMOŚĆ
-
jednataka wrote:dziewczyny, mój lekarz właściwie potwierdził wczoraj diagnozę pustego jaja płodowego. Dziś zaczynam 9 tydzień. Na usg wczoraj pecherzyk 22mm z ciałkiem żółtymi nic wiecej... w pon mam zrobić beta hcg i jeszcze raz usg. Bardzo rzeczowo wytłumaczył mi cała procedurę po stwierdzeniu pustego jaja... Chyba poczekam na samoistne poronienie lub przyjmę tabletki, chcę uniknąć zabiegu
;( odczekaj 3 cykle jak sie nie powiedzie i staraj sie o dzidziusia zobaczysz ze sie uda -
dzięki dziewczyny. trudno jest, nie ma co, nie spodziewałam się takiego końca, chociaż jeszcze liczę na poniedziałkowy cud....
mam już kruszynkę- prawie 2 letnią córcię i dla niej będę silna
trochę mi ulżyło jak dowiedziałam się,że raczej z tego juz nic nie bedzie, wcześniej zyłam w niepewności. Pociesza mnie fakt,że nie było tam dzidziusia.Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
Dziewczyny ja w końcu dziś idę do lekarza i okaże się czy zarodek się utworzył Dam Wam znać wieczorem bo wizytę mamy po 18 dopiero. Takie mi się głupoty dziś śniły Od tamtej wizyty minęło 18 dni! Teraz już musi być coś widać, o ile maleństwo jest
Elaria lubi tę wiadomość
-
Jest dzieciątko i bijące serduszko jednak wg miesiączki to 9t4d a wg. Wielkości dziecka 7t6d... ponadto na głowicy urządzenia była krew:( po badaniu też trochę polecialo:( i lekarz powiedział że martwi go ta duża różnica wieku ciąży i krwawienie. Maleństwo ma 1.52 cm. Mam duphaston 2x1 i luteine pod język 2x1 i leżeć plackiem... strasznie się boję o ten wiek ciąży i to krwawienie;(lekarz kazał mi dziś zrobić progesteron jeśli będzie zły to mam dostać jeszcze jakieś zastrzyki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 14:29
-
nick nieaktualnyczekającanacud, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!!
Ja mam plamienia od 6 tygodnia, ponoć przez polipa na szyjce. Ostatnie dni siedziałam w domu (urlop), a dziś musiałam ruszyć do miasta, pochodzić i po powrocie znów widzę krew A już 5 dni miałam spokój z tym. Teraz się denerwuję!!!! Nic mnie poza tym nie boli. Wizyta u gina za dwa tygodnie. Nie chcę panikować, ale czuję się zestresowana. -
nick nieaktualnyDziewczyny czy to możliwe żebym ok 9 dni od owulacji miała już jakieś objawy ? aktualnie mam 18 dc
Dodam że poprzednią ciążę poroniłam w 6 tc (dowiedziałam się o tym w 10 tc) i objawy ciąży były identyczne jak i teraz...ale miesiączkę mam dostać dopiero za jakieś 10/12 dni..nic nie rozumieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:59
NatiB lubi tę wiadomość
-
Niisiia wrote:Dziewczyny czy to możliwe żebym ok 9 dni od owulacji miała już jakieś objawy ? aktualnie mam 18 dc
Dodam że poprzednią ciążę poroniłam w 6 tc (dowiedziałam się o tym w 10 tc) i objawy ciąży były identyczne jak i teraz...ale miesiączkę mam dostać dopiero za jakieś 10/12 dni..nic nie rozumie
Mi powiększyły się i zaczęły boleć piersi i zaczęly smaki na słodkie około 9dni po owuBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
Niisiia wrote:Dziewczyny czy to możliwe żebym ok 9 dni od owulacji miała już jakieś objawy ? aktualnie mam 18 dc
Dodam że poprzednią ciążę poroniłam w 6 tc (dowiedziałam się o tym w 10 tc) i objawy ciąży były identyczne jak i teraz...ale miesiączkę mam dostać dopiero za jakieś 10/12 dni..nic nie rozumie
Pierwszą bete robiłam 3 dni po spodziewanej @ wynik 932 -
Dziewczyny,
dołączam do Was..
Wczoraj byłam na pierwszym usg ( 6 tydzien i 1 dzien cyklu ) i był pecherzyk -12,5 mm ale pusty
Ginek powiedziala ze pecherzyk jest mały ten pecherzyk badan zadnych nie dala wgl nie mialam bety.
no i mam czekac 2 tyg na usg- dostalam duphaston 3x1 alenajgorsze jest to ze piersi przestaly praktycznie bolec no i wgl objawy jak by ustały całkowicie
Fertimedica Warszawa -
anett96 wrote:Dziewczyny,
dołączam do Was..
Wczoraj byłam na pierwszym usg ( 6 tydzien i 1 dzien cyklu ) i był pecherzyk -12,5 mm ale pusty
Ginek powiedziala ze pecherzyk jest mały ten pecherzyk badan zadnych nie dala wgl nie mialam bety.
no i mam czekac 2 tyg na usg- dostalam duphaston 3x1 alenajgorsze jest to ze piersi przestaly praktycznie bolec no i wgl objawy jak by ustały całkowicie
Zrób sobie sama bete i powtórz za 48ha będziesz wiedziała co jest grane
-
Aneta nie bój się tylko cierpliwie czekaj dwa tygodnie tak jak mówi Julita zrób bete i powtórz po 48h i będziesz wiedziała co się dzieje. Przede wszystkim może się okazać że ciąża jest młodsza i dlatego jeszcze nic nie widać. U mnie ciąża jest młodsza o 10 dni i też czekam kolejne dwa tygodnie aby sprawdzić czy dzieciątko rośnie:) dlatego głową do góry!rób bete i cierpliwie czekaj i oszczędzaj się dobrze ze dostałaś duphaston bierz go regularnie i kwas foliowy
-
Czekajaca nacud dzięki tak zrobie kwas biore tez. ja panikara, rok sie staralam to pierwsza ciaza nie dawali szans bo narzeczony mial slabe wyniki tylko inseminacja ale sie jednak udalo!! no i wiekowa juz jestem dlatego tk bardzo bym chciala
bete zrobie w poniedzial.
ogolnie tylko bym leżała bo straciłam chec do robienia czegokolwiek. Panikara ja!
Oby nam się udało!
ps. mja ciaza mlodsza byc nie moze bo mialam monitoring owulacji i wiem ze byla 23 styczniaFertimedica Warszawa -
My też staraliśmy się rok i 8 miesięcy kochana leczyłam się rok i odpuscilismy lekarzy i wszystko i po 4 miesiącach naturalnie zaszlam w ciążę co było dla nas niemałym szokiem. I od początku też stres bo najpierw zarodka nie było a teraz dzieciątko za małe teraz patrzę o 12 dni a nie o 10. Jednak trzeba się modlić i wierzyć dalej w ten cud