X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Cwiczenia w ciąży
Odpowiedz

Cwiczenia w ciąży

Oceń ten wątek:
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed poprzednią ciążą dużo ćwiczyłam, i w ciąży pozwalałam sobie na sport właściwie od początku. Niestety po ciąży nie wróciłam do intensywnych treningów z braku możliwości, więc teraz myślę, że nie mogę sobie na tyle pozwolić. Czytałam gdzieś, aby przede wszystkim unikać brzuszków oraz ćwiczenia wewnętrznej części ud :) no i pilnować pulsu

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Rosiczka Nowa

Wysłany: 2 marca 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę na ćwiczenia Fit Mom w fabryce formy - polecam! Ćwiczę pod okiem instruktora więc myślę, że wie co dobre ;)

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ