Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Farbowanie włosów w ciąży
Odpowiedz

Farbowanie włosów w ciąży

Oceń ten wątek:
  • Martyna8888 Znajoma

Wysłany: 17 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikorka@ znam Twoj bol, tez mam ciemne wlosy i wychodzi mi sporo siwych widocznych jesli nie farbuje, a mam dopiero 27 lat... Mam sporo znajomych ktore farbowaly wlosy w ciazy ale nigdy w I trymestrze, wiec wole nie ryzykowac i jakos przebolec te siwe wlosy, byleby tylko nie zaszkodzic malenstwu

xnw443r8o36071zr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog w pierwszym trymestrze powiedział żebym nie farbowała włosów nawet farbami bez amoniaku, powiedział, że zabronić mi nie może ale na moim miejscu by tego nie robił. W tamtym tygodniu miałam kolejną wizytę więc zapytałam czy już mogę zrobić coś z włosami powiedział, że teraz już tak (chociaż dodał że on jest przeciwnikiem używania jakiejkolwiek chemii:P) ale skonsultowałam to z kilkoma fryzjerkami i powiedziały że przez pierwsze 3 miesiące nie można a później już tak. Dzisiaj pomalowałam farbą bez amoniaku (zdecydowałam, że zrobię to sama żeby uniknąć wdychania w salonie zapachów, otworzyłam okno żeby był przepływ świeżego powietrza :)) wyszedł piękny blond kolor aż się zdziwiłam bo dużo dziewczyn piszę o tym że kolor nie chce wziąć albo wychodzi nie taki jak trzeba.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ