Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zawsze jak mam angine to mi takie białe czopy wyskakują i mam gorączkę i nic nei moge przełknąć, zyczę Ci żeby to nie było to!
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Jago, a może to afta? Ja od zawsze mam skłonności i niedawno też mi się zrobiła tak jakby na samym końcu języka i przeszła też na gardło. Fatalnie bo przełykać normalnie nie można i mówić też ciężko. Płukałam rumiankiem i po kilku dniach przeszło.. Może właśnie rumianek spróbuj?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
ja zawsze płucze szałwią, a płyn do płukania jest chyba Meridol dla kobiet w ciąży, taka specjalna seria
04.12.2015 [*] 7tc
-
co dziś jecie?
ja mam zupe ogórkową! mega super, kwaśna, pyszna
a w weekend robie chłodnik! ale mam smaka
04.12.2015 [*] 7tc
-
Ja zup niestety nie mogę, bo nie wiem jak je policzyć. Ale za to dokończyłam kapustę wigilijną tylko ze tym razem z ryżem bo wczoraj po ziemniakach cukier znów za duży..a na drugi obiad jeszcze nie wiem co sobie zrobić.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ja dzisiaj zrobiłam zwykłe łazanki z kapustą bo chodzi za mną wszystko co kwaśne
ja tez chyba zaczne gdzies lipiec sierpień jak przechodzę koło tych wszystkich rzeczy dla maluchów to aż mnie skręca żeby cos kupic ale nawet jeszcze nie wiem co będę miećTysia -
Dziewczyny chyba potrzebuje waszej porady... Rano jak wstałam to na wkładce po nocy były dwie plamki krwi ale nie żywej tylko brązowej. Teraz plamienia nie ma żadnego ale mam co jakiś czas takie niepokojące bóle i jakby skurcze? Kurde nie wiem jak to opisać. Ale tak wcześniej nie miałam..i nie wiem co robićCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ja jestem panikara i zadzwoniłabym do lekarza albo pojechała na IP.
My kupiliśmy wczoraj pierwsze dwie paczki pampersów, bo były minus 20%.
Niech leżą i czekają.
Ja będę w czerwcu i lipcu kompletować zestaw startowy, bo boję się że wyląduje w szpitalu i Mężu zostanie z tym sam a wolę mieć to co potrzebne.
-
agusza wrote:Dziewczyny chyba potrzebuje waszej porady... Rano jak wstałam to na wkładce po nocy były dwie plamki krwi ale nie żywej tylko brązowej. Teraz plamienia nie ma żadnego ale mam co jakiś czas takie niepokojące bóle i jakby skurcze? Kurde nie wiem jak to opisać. Ale tak wcześniej nie miałam..i nie wiem co robićTysia
-
Właśnie normalnie to też bym pojechała na IP ale się boję że mnie położą a w pn mam pulmunologa a we wtorek prenatalne. Szkoda żeby terminy przepadły cholera. I jestem w kropce.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości