Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:)
Co do spania to też się naczytałam że wskazany jest lewy bok, broń Boże na brzuszku i na pleckach, ale jak to w życiu i tak żadna nie jest w stanie upilnować ciała przez 8 godz snu.... Ja jak zawsze spałam na brzuszku tak teraz nie mogę bo brzuszek mam całkiem spory i śpię pół bokiem...
U mnie dziś barszcz czerwony z młodym ziemniakiem, Shantelle a co dobrego z batatów robisz? -
No ale apap to paracetamol mój Lekarz mówi że luzu, na dodatek na necie też mówią że jest okej.
Narazie nic nie biorę, jest do wytrzymania.
Wzięłam łyżkę soku z cebuli bo coś tam się już zrobiło.
Dziś leżę cały dzień, nic mnie nie obchodziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 14:14
-
No to ja już po
Przezierność 2.0 ale kość jest, serducho bije z dwoma komorami, nóżki, rączki wszystko jest. A jaka wiercipięta! Nie dało się złapać
I...lekarz nieśmiało obstawia że wg niego raczej dziewczynka! Jesteśmy wniebowzięcijagooo90, Izieth, Tysia :), diana0501, Irmelin, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
-
Palocia Superowo!!!!!!!!!!! Wiercipieta hahhhahahaa;) shantelle, ja też słyszałam że apap spoko luz... Ja też cierpie na bóle głowy, z tymże mi dochodza wymioty więc każda tabletka byłaby zwrocona ratuje się Amolem.... I na gardło i na nos... I na mdłości pomaga mi na wszystko oczywiście zewnętrznie.. Na gardło smaruje miejsca migdałków, okolice uszu, na głowę stronie i czoło a potem okład z zimnej wody na szmatce, na mdłości wieczorne nie dające zasnąć lekko skrapiam poduszkę i zasypiam od razu.. Mąż śmieje Sue że oszalałam ale mi to pomaga 3);)dziś pierwszy raz od 3 miesięcy zjadłam....jajko.30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Shantelle a wiesz co mogę Ci doradzić.... Imbir on działa przeciwzapalnie, przeciwbakteryjnie i wirusowo weź wieczorkiem zrób sobie taką herbatkę utrzyj zalej i popatrz tak z 10 min. Poslodz miodem daj cytryny i wygrzej pod kołdra...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Macie tez taj czasem ze Was kluje troszkę poniżej pępka przestaje i za chwilę znowu ? Wczoraj byłam tu w Irlandii na usg i po tym usg od wczoraj mnie tak brzuch co chwile kluje .. babka która mi robiła to tak mocno mi naciskala na brzuch ze myślałam że dziecko kręgosłupem mi wyjdzie nigdy w życiu nikt mi nie robił tak boleśnie usg przez brzuchTysia
-
Hej
Mnie ostatnio kłuje po lewej stronie brzucha. Tak kłuje i przestajeu, kłuje i przestaje. Wiem, że tam się wszystko naciąga, dlatego narazie bez paniki. 23.06 mam wizytę u lekarza i zapytam, ale plamienia nie ma i innych mocnych bóli także jestem spokojna.
Mam coś ewidentnie z zatokami. Głowa mnie tak boli coś centralnie na czole a do tego prawa dziura w nosie zatkana. Jem te Hallsy mentolowe ale nie oddycham jedną. No nic, gardło chyba lepiej bo nie drapie. Sok zrobił robotę. Ale nie zapeszam.
-
Uff ja rownież po badaniach genetycznych z naszym szkrabem wszystko oki Syn będzie !!! Moje dotychczasowe zachcianki i tez zabobony jednak zmyliły trop. Najwaznjsze ze zdrowe i bez komplikacji oby tak dalej. Miłej niedzielki
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Hej, dawno nie pisałam. Ja też po genetycznych. Moje dzidziusie zdrowe, chociaż jeden uparciuch nie chciał pokazać profilu, cały czas plecki i pupsko eksponował. Płci dzieci jeszcze nie znamy. Ważne że rosną i są zdrowe. Nadal męczą mnie wymioty i mdłości, ale i tak jestem przeszczęśliwa.
diana0501, Izieth lubią tę wiadomość