Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomóżcie!
Jestem nad morzem i oczywiście złapałam infekcje pęcherza, bo jak siusiam to piecze. Pojechałam dziś do przychodni i przepisali mi Duomox.
Nie chcę go brać bez konsultacji z moim lekarzem.
Mój kochany mąż kupił mi sok 100%z żurawiny i piję to świństwo, wydaje mi się, że jest lepiej.
Jak myślicie brac duomox? -
U mnie też pojawiają się takie bóle w podbrzuszu więc to raczej norma
Cieszę się Dziewczyny, że z Waszymi maluszkami wszystko ok.
Tym chorowitym życzę zdrowia!
u mnie będzie ten tydzień zjazd psychiczny bo mąż w delegacji, ale mam w planie wielkie dbanie o siebie czyli farbowanie włosów, spa paznokciowe itp. a w weekend zakupy i wreszcie muszę kupić nowy stanik bo te obecne już przyciskają. No właśnie kupowalyŚcie już może nowe staniki? JeŚli tak to od razu z opcją do karmienia czy na razie zwykłe?katek88, paolcia88 lubią tę wiadomość
-
Dawno mnie nie bylo, bo mialam lekko przymusowy urlop od pracy
Powiedzcie mi , czy wy tez macie taki problem ze snami?? Ja mam co noc koszmar ...strasznie to meczace I tak juz od okolo 2 tyg -
o dziewczyny, witam Was po weekendzie
dużo się działo jak mnie nie było
Shantelle i co u lekarza? antybiotyk?
ja idę w piatek do gin, jakbyście chciały żebym go o cos zapytała to moge zapytać zanim wy się dostaniecie do swoich lekarzy na swoje terminy
wiem, że z tym spaniem na prawym boku i plecach to prawda, ale od około 20 tygodnia, jak juz brzuszek większy, wtedy uciska się jakaś żyłe i dzidzia może nie mieć tlenu bo ta żyła transportuje tlen do dziecka, chodzi o obciążenie, im bardziej zaawansowana ciąża tym większe ryzyko, więc póki co możemy się przyzwyczajać do tej pozycji na lewym boczku
ja się staram ale nie zawsze mi to wychodzi
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
mi się śnią bez przerwy jakieś głupoty i ciągle boli mnie głowa
teraz od kilku dni cisza i z głową i ze snami
zazwyczaj jednak budze się co chwile, bo albo koszmar albo erotyk albo totalna bzdura
a na głowe nic mi nie pomaga wychodze na spacer albo zakładam zimną szmatkę i wiąże nią głowe (wtedy troszke lepiej) raz wzięlam pół paracetamolu i nic nie pomogło
to chyba taka nasza przypadłość teraz dziewczyny
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Meg1987 wrote:U mnie też pojawiają się takie bóle w podbrzuszu więc to raczej norma
Cieszę się Dziewczyny, że z Waszymi maluszkami wszystko ok.
Tym chorowitym życzę zdrowia!
u mnie będzie ten tydzień zjazd psychiczny bo mąż w delegacji, ale mam w planie wielkie dbanie o siebie czyli farbowanie włosów, spa paznokciowe itp. a w weekend zakupy i wreszcie muszę kupić nowy stanik bo te obecne już przyciskają. No właśnie kupowalyŚcie już może nowe staniki? JeŚli tak to od razu z opcją do karmienia czy na razie zwykłe?
Ja za w środę lecę do fryzjera, w czwartek przyjaciółka-kosmetyczka robi mi rzęski, brwi, pazurki tak żebym wyglądała boosko na ślubie :d
I muszę pochwalić mojego narzeczonego Wczoraj spędzilismy cały dzień w Zwierzyńcu razem z naszą sunią. Byłam taka dumna z siebie że dałam radę na 3 razy wejść na Bukową Gorę w Roztoczańskim Parku Narodowym że na koniec trasy mój narzeczony uklęknął, wziął moją dłoń i pyta:" Czy zostaniesz moją żoną w przyszłą sobotę?" i dał mi skillsa w postaci pięknego złotego pierścionka A zaręczaliśmy się w ubiegłym roku to teraz też postanowił mnie poprosić o rękę Jest taki kochanyEdziuuuuuuuunia, Nasca, jagooo90 lubią tę wiadomość
-
Dziewwczyny zamówiłam dzisaj detektor serduszka. Sprawdza się dopiero po 20 tyg ale była opcja razem z laktatorem ręcznym i to za 125 zł już z kurierem i aż żal nie skorzystać. Poza tym my juz zaczynamy kupować rzeczy oprócz ubranek-te planujemy zacząć kupować od września. W tym m-cu wózek , w lipcu łóżeczko razem z ekwipunkiem do niego a w międzyczasie kosmetyki, pieluszki, butelki, wyparzacz do butelek, pampersy itp tak żeby było na kilka pierwszych tygodni
-
Ja sobota, niedziela i dziś - praca. Potem idę jeszcze czwartek i piątek i od 20 czerwca idę na L4.
U mnie na szczęście nie ma problemow ze spaniem, przesypiam cala noc i nic mi się nie śni. Teraz staram się nie spać na brzuchu, choć to uwielbiam, tylko raz lewy a raz prawy bok. Generalnie ja czuję się naprawdę dobrze, w ogole nie meczyly mnie ani mdłości ani wymioty jaiegos farta mam
A w ciuchy się nadal mieszcze choć mam ochotę sobie coś pokupic, w końcu lato idzie. A w sobotę idziemy na wesele, mam nadzieję że wytrzymam chociaż do oczepin, bo ja generalnie po godz. 22 to jestem do spania -
Dziewczyny ratujcie złapał mnie taki ostry ból żołądka że szok.. Jakbym miała skręt żołądka.. Skurczowy.. Tylko żołądka... Co jeść jak się ratować... Bo boli mocno...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri antybiotyku nie dała, bo nie ma gorączki, dostałam tantum verde w sprayu i jakiś sprej do nosa i ziołowe tabletki, wszystko za 70 zł. Padłam. Nie wzięłam ziołowych tabletek bo coś nie byłam przekonana do tego. Sprej to o kant dupy rozbić niestety. Nic, no oby przeszło.
Diana, gdzie kupiłaś ten detektor?
-
Shantelle udało mi się odkupić od jakiejś mamy z Zielonej góry, patrzyłam nowy to najbiedniej 160 zł a babeczka chciała 75, i tak się nam zgrało że laktator też chciałam kupić i razem w komplecie wyszło 125. Jak macie fb to jest takie forum ciąża-pytania i odpowiedzi i na tym forum znalazłam babeczkę.