Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku dziewczyny, naprawdę już kupujecie takie rzeczy?? Ja kompletnie o tym jeszcze nie myślę, choć rzeczywiście lepiej te wydatki rozłożyć w czasie... Ale No kurde.od czego tu zacząć!
Ale jestem przeszczesliwa, bo przyszły mi dwie pary spodni z hm, jeeeeeeee!! Są dla mnie nawet dobre i wcale nie wyglądam jak ciężarówka
Shantelle, zdrówka :*Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja też takie zakupy odkładam na później. Tak sobie myślałam żeby zacząć od 6 miesiąca. Ciuszkow i tak jest wszędzie pełno także to nie problem, a co do innych "gadżetów" to muszę pomyśleć i przeanalizować co będzie mi tak naprawdę potrzebne i pomocne
-
Wianna, Ancyk ja juz zaczynam kupować takie rzeczy żeby rozłożyć to wszystko finansowo. Wózek miał byc kupiony teraz a odkładamy zakup bliżej jesieni( moi rodzice nam kupują) a w przyszłym mcu łóżeczko i reszta gadżetów tak żeby jesienią kupować zimowe ubranka dla malucha. Nie chcę chodzić z duzym brzuszkiem na zakupy więc póki teraz normalnie chodzę to chcę większość kupić a jak się uda coś fajnego odkupić to też super( nei chcę mieć wszystkiego nowego, bo czasami ktoś coś kupi a potem sprzedaje nie używane i za grosze).
A co do ubrań to z ciążowych nic mi się nie podoba.... Liczę na to , że w czasie lata bedę chodziła w luźnych sukienkach, spódnicach itp a co zimą? Nie wiem...
Kolejna rzecz co mnei martwi to zimowe wyjścia na spacer. Mam psa , którego musze wyprowadzić i nie wiem jak to będzie jak mój pojedzie w delegację i zostanę sama i z Małym i z Izzy.... Nie dość że to 3 piętro to i zima i pies i wózek znieść.... -
Piszcie co kupujecie, za czym się rozglądacie, to może i ja się zmobilizuje i zacznę o tym myslec
Co do spodni, to wzięłam w ciemno. Nie miałam pojecia czy będą dobre, nie mierzyłam ich nigdzie wcześniej, ale udało mi się trafić, w sumie pierwszy raz na spodnie, bo kiedy przez internet nie zamawialam, bo tez ciężko mi dobrać
I o dziwo mimo moich chudych patyków (czytaj nóg) są dopasowane trochę w tylku luźniejsze, ale tu akurat pewnie przybiore
Mi wózek też rodzice i teściowa mają kupić, tak jak i krew pepowinowa. Więc za wózkiem bliżej jesieni się będę rozgladac, z resztą chyba się wstrzymam przynajmniej do rozpoznania płci mam nadzieję, że 23 czerwca będę już wiedzieć ))Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm