Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia, ja też mam takie bóle.. Wczoraj np miałam taki bol poniżej podbrzusza, że nie mogłam się dotknąć w jedno miejsce... Jakbym miała tam siniaka tak bolało po dotknieciu, ciągle coś boli kłuję, czasem mam wrażenie że jajnik czasem że pachwina....30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
0majekmeg0 wrote:Hej, dawno nie pisałam. Ja też po genetycznych. Moje dzidziusie zdrowe, chociaż jeden uparciuch nie chciał pokazać profilu, cały czas plecki i pupsko eksponował. Płci dzieci jeszcze nie znamy. Ważne że rosną i są zdrowe. Nadal męczą mnie wymioty i mdłości, ale i tak jestem przeszczęśliwa.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Ja robiłam 8 czerwca i na karcie mam wpisane 12t+5d. Placilam 230 zł w Centrum św. Łukasza tu u mnie w Częstochowie. Badanie robiła babeczka która przyjeżdża ze Śląska - Wioletta Rozmus-Warcholińska. Przyjmuje jeszcze w Katowicach i Rudzie Śląskiej. Nie wiem skąd jesteście dziewczyny, ale może którejś się to info przyda
-
Shantelle to pewnie przez zatoki, a dodatkowo hormony.... Moja siostra w ciąży cierpiała na migreny.. Jak ja dopadła to jakby mię żyła.. Bardzo Ci współczuję.. Spróbuj może okłady z wody na głowę.. Postaraj się wyciszyć i zasnąć....30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Ja za badanie genetyczne z Pappa nie płacicłam nic bo dobra dusza z tego lekarza w klinice naciągnął nam trochę serduszko żebyśmy nie musieli płacić 400 zł w Lublinie. W piatek jedziemy odebrać wyniki i od razu umawiamy się na kolejne badanie po 20 tyg ciąży i też w ramach tego skierowania
-
Ja też nic nie płaciłam bo mam chorą tarczycę i jestem pi ivf- icsi. Powinnam zabulić 450 zł razem z PAPPA. PAPPA miałam robiony 9tc+5dni. Teraz mam wizyte u swojego gina za półtora tygodnia. Wolę chodzić częściej bo naczytałam się za dużo złych rzeczy o ciąży bliźniaczej jednojajowej. Wolę dmuchać na zimne. Głupol ze mnie, wiem
-
Tysia :) wrote:Macie tez taj czasem ze Was kluje troszkę poniżej pępka przestaje i za chwilę znowu ? Wczoraj byłam tu w Irlandii na usg i po tym usg od wczoraj mnie tak brzuch co chwile kluje .. babka która mi robiła to tak mocno mi naciskala na brzuch ze myślałam że dziecko kręgosłupem mi wyjdzie nigdy w życiu nikt mi nie robił tak boleśnie usg przez brzuch
Dokładnie od dwóch dni mam takie same bóle. Też się zastanawiałam czy to OK, ale na razie bez paniki. Przez te dwa dni wyraźnie brzuszek mi urósł, więc to pewnie rozciąganie:)