Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a dziewczyny, te które nie wiedzą jeszcze jaka płeć, słyszałyście o teście na płeć? oprócz przesądów czy innych taki typu zabieranie urody to dziewczynka itp?
ja słyszałam o teście z sodą nigdy nie byłam ani przesądna ani nie wierzyłam w takie rzeczy ale zaczęłam czytać o tym specjalnie mi nie zależy na konkretnej płci, najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy ale ostatnio jakoś tak mnei naszło
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Ja zacznę kompletować wszystko dla maleństwa jak poznam płeć
Akurat za miesiac sie zaczna wyprzedaże rożnych ubranek w sieciówkach.
A Wy dziewczyny jak wychaczycie jakies perełki wsród sprzętów to oczywiście wystawiajcie linki:)
Pewnie ze lepiej rozłożyć koszta w czasie. I kupować wczesniej poki sie dobrze czujemy:))
Mnie tez wczoraj pobolewal pęcherz ale zjadłam przed snem paczke zurawina.
Popilam litrem wody i dzis duzo lepiej:) -
do odrobiny porannego moczu wsypać łyżeczkę sody, jak się pieni i przypomina napój gazowany to chlopiec a jak się nie pieni to dziewczynka
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Shantelle wrote:Moi znajomi wszyscy ten aspirator używają, ja muszę koniecznie na odkurzacz, bo jak słyszę że ktoś używa tych co się zasysa to mi słabo.
Diana, skąd te próbki darmowe brałaś?
Mam czosnek, zaraz go zjem chyba samego.
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Hej dziewczynki
a ja wczoraj wieczorem miałam chrypę i gardło zaczęło boleć miód i cytryna robią robotę od wczoraj, gorący rosołek również ale w pracy jestem. Obiecałam że do sierpnia będe przychodzić jeśli dobrze będe się czuć. eh... katar lekki juz jest, dziś inhalacje!
Diana, ja rozumiem wychodzenie z pieskiem bardzo dobrze, mam yorka który chodzi bez smyczy ale trzeba go pilnować i jak jest dużo psów to do nich biegnie więc jak widze psa na horyzoncie to mojego przypinam, bo mała mordka drze się i zaraz by poleciał a każdy pies jest inny i już raz go pogryzł wiec wole iść dalej a psiaka ze sobą zabrać tam gdzie nie ma innych psów.
Ja wymyśliłam, że kupie wózek z dużym koszem na dole i Tofik bedzie siedział w koszyku na dole a jak wyjdziemy z osiedla to wtedy będzie sobie biegał ale nie wiem czy mu się ten pomysł spodoba mimo że jest mały to jak założe mu smycz to ciągnie jak głupek tak jej nie lubi! -
http://allegro.pl/wozki-dzieciece-retro-duze-kola-4w1-fotelik-sam-i5816783813.html
My kupujemy ten, miała być koniecznie barletta ale babeczka komu inenmu sprzedała i trzeba szukać innego. Nowa barletta jest droga i szkoda mi naciągać rodziców na 1500-1700 zł na wózek...
No i z racji tego że rodzeństwo mam dużo starsze, dzieci mają po 17 lat a narzeczony jest pierwszy i też nie ma od kogo co wziąć więc musimy sami kompletować. Póki co tylko moja rodzina się reflektuje do zakupu czegokolwiek, siostra mojego też chce coś kupić ale nie wie co. Ciekawi mnie czy teście będą chcieli coś nam zafundować? Na razie cisza a my też nic od nikogo nie wymuszamy tylko jak ktoś sam zaproponuje czy zapyta co chcemy od tej osoby dostać to mówimy wprost. Za to mój brat powiedział że jak Młody (Młody!) się urodzi to da kasę i będę wiedziała najlepiej co kupić i czego będzie maluch potrzeboiwał. Za to siostra z moimi koleżankami urządzają mi w październiki BabyShower