Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wrote:Haha coś Ty, niezłe i co, sprawdza się ??
nie mam pojęcia
ale śmieszne jest
zrobiłam dziś i się pieniło czyli że chłopiec
hahaha w piątek mam gin, ciekawe czy zrobi mi usg
Tysia, powinno być widac o ile się nie odkręci dupką
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Diana, ja tez bardzo bym chciała Berlette albo Quini fajne są
Iskiereczka, maxi cosi też są super i ja fotelik tez chce z maxi
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
http://allegro.pl/camarelo-wozek-carera-3w1-maxi-cosi-citi-mega-zest-i5647554884.html
no to jeszcze raz;)
ja tez myślę że fanie by było zorganizować baby shower a co;p
mężczyźni na pewno będą opijać pępkowe.
Więc czemu by przed pordem nie zrobić imprezki w stylu baby shower z winem dla koleżanek i jakimś fajnym tortem;p a co
zawsze można samemu zorganizować żeby zapoczątkować tradycjędiana0501 lubi tę wiadomość
-
Tak, mnie bolały jajniki i czuje je do tej pory
Idę jutro do internisty, moja koleżanka, konkretna Babka, powiedziała że mnie przyjmie dodatkowo. Mogłam się od do niej zgłosić. Ona jak leczy to konkretnymi lekami i ma dużą wiedzę, bo po tym co dostałam nie jest wcale lepiej.
Da mi krople, które zawierają małe stężenie sterydów, więc będzie ulga, a ilość ta nie przenika do płodu. Mogłam tak od razu.marciaa lubi tę wiadomość
-
diana0501 wrote:Fajny pomysł ale co z psem? Izzy muszę wyprowadzić kilka razy dziennie....
AgnOss lubi tę wiadomość
-
Shantelle, jeszcze dobry jest syrop zrobiony z miodu, soku z cytryny i czosnku. Mnie stawia na nogi w mig
Zakupiłam już prezent na dzień taty, tzn dla przyszłego taty. Idę na wizytę 23 czerwca czyli w dzień ojca. I mam nadzieję, że dowiem się już płci i na allegro zamowilam body z napisem 'taaaak mocno Cie kocham tato' i na jednym body dziewczynka narysowana a na drugim chłopiec dam oczywiście albo jedno albo drugie wg wskazań płci z USGEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
http://allegro.pl/show_item.php?item=6124545539
Jeden bodziak pójdzie na zmarnowanie, ale może będę miała komu sprezentowac
Ja już dostałam koszulki z napisem różowym HOTEL MAMA ALL INCLUSIVE, a druga z niebieskim WYCHODZE JESIENIA, bo niby początek grudnia to jeszcze jesień
Shantelle, my łeb w łeb z wizytowaniem razem raźniejIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm