Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana, piękna sukienka
Witaj Pełna Nadziei, ja też miałam mdłości, wymioty i ogólnie brak sił do normalnego funkcjonowania, ale już jest super, dużo więcej energii i tylko lekkie mdłości bez wymiotów Jeszcze chwila cierpliwości i będzie dużo lepiej
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja mam bóle kręgoslupa tak że czasami podnieść się nie mogę czy przekręcić z jednej strony na drugą ale to dlatego że mam chory odcinek piersiowy i lędźwiowy.... a podobno pod koniec ciąży każda cierpi na bóle krzyżowe i aż mnie przeraża co na to mój kręgosłup....
-
Cześć Pełna Nadziei Ja mam termin na 22.12
Diana, a fale masz, czy proste? Może jakieś fantazyjne upięcie albo kok? Tylko koniecznie wypróbuj wcześniej, żeby nie było
Maluszek na drugim USG już dał się pomierzyć, wszystko ok, więc dzięki za wszystkie kciuki -
Witajcie Dziewczyny!
Długo zastanawiałam się czy w ogóle się odzywać i być może niepotrzebnie złe emocje włożyć w czas, który winien być spokojny i błogi. Niestety, nam się raczej nie powiodło. Dziecko nie rozwija się prawidłowo. Jest maleńkim punkcikiem... Najgorsze jeszcze przed nami. Nie, nie chcę Was denerwować ani zrzucać swoje żale. Później może nie będę miała sił, a przecież czytam Was każdego dnia i kibicuję! Chciałam przesłać Wam pozdrowienia, uściskać każdą z osobna i życzyć duuużo energii, samych pozytywnych wizyt i zdrowia dla Was i Waszych Szkrabów.
Wszystkiego dobrego Mamuśki!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Shantelle wrote:Ja właśnie nigdy nie przepadałam za owocami, jadłam bo trzeba.
Teraz odrzuciło mnie od ryb a mięso to w ogóle im mało jem, ale na siłę się chyba nie da.Tysia -
Ja na szczęście mam swoje drzewko z czereśniami na działce zapraszam Dziewczyny
Na bób czekam z utęsknieniem, tak samo jak na fasolkę szparagową, ale ceny jak na razie zabijają.
Truskawki już mi chwilowo obrzydły.
CiociaJola współczuję z całego serca :* to już potwierdzone na 100%? -
diana0501 wrote:Teraz cywilny i tylko rodzice i rodzeństwo. Obiad i koniec zabawy. W ubiegłym roku zaklepaliśmy salę na konkordatowy na maj przyszłego a w między czasie oszukali nas z salą, z drugą to samo tyle że przy podpisaniu umowy z drugą salą kazałam podpisać aneks do umowy że gdyby któraś ze stron wycofała się to płaci 5 tys kary. No i ta sala "poinformowała" nas że albo przenosimy się na górną salę-termin 6.05 albo przenosimy na 20.05 i robimy tylko 1-dniowe bo komunie. Tak mnie to w kurzyło, powiedziałam parę słów i zarządałam zwrotu zadatku i kary. Nie chciała babba kary zapłacić. Ale nie miała wyjścia bo to nie my zmieniamy tylko oni. I tak musielismy szukać trtzeciej sali. Terminu na 6 nie było, wzieliśmy 13.05.2017 , 1-dniowe i babka nie bardzo chce ani umowy ani aneksu podpisać. Jedziemy pojutrze podpisać dokumenty. Jak jestem baaaardzo spokojna, ugodowa tak tego nie odpuszczę
ojej ale przygody z salą, a z jakich stron Polski pochodzisz? tzn gdzie wesele miałoby być?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit