Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My wybierzemy się chyba gdzieś na północ Chorwacji (mieszkam we Wrocławiu więc droga nie powinna nam zająć długo). Wydaje mi się, że morze jest bezpieczniejsze mimo wszystko od jezior... muszę dopytać lekarza.
co do jedzenia do króluje u mnie nieprzerwanie od kilku dni chlebek z twarożkiem i szczypiorkiem. wędliny w ogóle mi nie wchodzą. -
Edziuuuuuuuunia wrote:Diana, to będzie się działo na ile osób wesele?
-
Z jedzeiniem u mnie też tragedia. Mogę tylko pomidory zjeść i zupę. A waga cały czas w dół. Mięsa w ogóle ruszyć nie mogę. z 2 dni temu miałam doła z tego powodu i wyłam przez telefon do mojego bo jest teraz w delegacji i mówił że u lekarza będziemy rozmawiać.
W posiewie też rewelacji nie ma bo wyszły jakieśtam bakterie. W przyszłym tyg idę powtórzyć krew, mocz i posiew i nie wiem co dalej -
wianna wrote:Potwierdzam zatkany nos
Diana, ale przygody z weselem! O jaaaa! W głowie się nie mieści, że takie cyrki...
A teraz na cywilny jaka sukienka? To już niedługo czekamy na zdjęcia
Na teraz mam ładną różową krótką sukienkę, postaram się jakoś załączyć -
Co do wyjazdów - końcem lipca jedziemy nad morze. Nie zamierzam sobie odmawiać, to nie choroba
Ja od 3 dni czuję się super, czuć że wkraczam w II trymestr, bo energia wróciła, mdłości zerowe, apetyt taki że aż mnie straszy, WSZYSTKO bym jadła sprzątam chałupę, latam na wysokich obrotach, wszystko mnie cieszy. Waga na razie stanęła sobie w miejscu, ale brzucho rośnie.
Na razie 2,5 kg do przodu -
Diana sukienka śliczna delikatna taka, super
Ale w góle jak tak można komuś termin zabierać, nie no szok. Biznes jest biznes.
Shantelle, ja ostatnio też tak miałam. Tyle że na wszystko co mnie denerwowalo to reagowalam płaczem, jakby z bezradności i bezsilności, że nie mam na to wplywu. Ale przeszło pocisnij jakiś trening. Będzie Ci lepiejIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A nie zgadłybyście co ja sobie dzisiaj zrobiłam na obiad kapustę wigilijną! Taki mnie smak naszedł że myślałam że zwariuję dlatego od rana stałam w garach a do tego młode ziemniaczki. O jezu dawno sobie tak nie dogodziłam
Dołączam do zacnego kichającego grona z zatkanym nosem.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Shantelle - nic prostszego. Gotuję grzby (im więcej tym lepiej ale min. jedna szklanka) i kroję na małe kawałeczki. 1kg kapusty kiszonej siekam i gotuję do miękkości z wodą z grzybów. A grzyby zanim dodam do kapusty to duszę na maśle z cebulką dodaje do kapusty i wszystko się pyrka na małym gazie aż będzie miękkie i przepyszne w razie W podlewam przegotowaną wodą ale małymi porcjami żeby nic tam potem nie pływałoCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dziewczyny na różnych stronach z produktami dla dzieci i niemowląt są pakiety startowe lub próbki min pampersy, mleko itp. Popatrzcie sobie te stronki i zamówcie sobie takie gratisy. Mi dzisiaj z Bobowity przyszedł pokrowiec na książeczkę zdrowia.
-
Witam dziewczyny, dlugo czekalam by sie do was dołączyć bo bardzo się bałam ,nie chciałam sie przedwcześnie cieszyć ale dzis 10tc termin porodu na 23 grudnia mdłości ,wymioty straszne brak energi i do tego ból krzyża czemu winne jest chyba tylozgiecie. Tyle o mnie pociesza mnie to że u wielu z was samopoczucie polepszyło sie wraz z wejsciem w drugi trymestr mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie.