Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na chwile obecna na l4 , raczej juz tak zostanie, współczuje Ci ja chodziłam do pracy do 6 tygodnia, to spałam przy biurku :)jestem w 11 tygodniu , wiec moze bezpieczniej poczekam do 12 , żeby nie wdychać tych smrodów u fryzjera a później zrobie sie na bóstwo ! Przyda mi się to
-
katek88 wrote:A ja nadal wymiotuje i to za każdym razem po czymś innym....
Waga dobija już do minus 5kg...
Shantelle, a gdzie Ty się chcesz przenosić, gdzie Ty znajdziesz na innym forum takie fajne babki jak my!?
U mnie termin wg OM 15 grudnia, wg usg nawet 7 grudnia.
Joa65121 jak bym pomalowała w II trymestrze.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa1001 dlatego jeszcze chwile poczekam, tak siedze w domu, ogląda mnie tylko mąż - tak na codzien, z doskoku koleżanki , ja słyszałam o farbach ziołowych co nie zawieraja amoniaku, może taka spróbuje, ja jestem blondynka , wiec faby jasne zawieraja o wiele wiecej tej substancji niz inna farba w innym kolorze
-
A ja dziś mam barszczyk botwinkowy mmmmm pycha! zaraz zjem, a co
też słyszałam o farbach ziołowych, tylko nie wiem czy one Ci pokryją odrosty jeśli masz jasne włosy? bo te typowe blond to mocne są, maja sporo rozjaśniacza
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Barszyk botwinkowy miałam ostatnio pysze ... trzeba korzystac z darów natury bo teraz wszystkiego jest najwięcej i owoców i warzyw !
Poczekam do 13-14 tygodnia i pójde jak człowiek do fryzjera , nie bede cudowac z farbami ziołowymi, bo jeszcze zielone włosy mi wyjda -
haha, teraz taka moda na zielone, fioletowe, różowe
a macie dziwne sny? ja mam ciągle albo głupoty, albo erotyki i atakuje męża w nocy
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Dziewczyny o farbowaniu też słyszałam różne opinie i dla pewnośći chodzę jak starch na wróble z odrostami strasznymi-idę w przyszłą środę malować tak żeby na ślub wstydu nie było
Pazurki robię dopiero 2 tyzień ale to dlatyego że musiałam od lutego zrobić odżywianie i się przeciągneło aż teraz:D
Zrobiłam test na uczulenie na truskawki-mam uczulenie. W przyszłą sobotę ślub a ja wysypana.... Przyjaciółka kosmetyczka pocieszyła mnie że zejdzie do soboty.
Dziewczyny w Reserved jest -40% na wszystko! Po egzaminie(oblanym-1 punktu mi zabrakło) pojechałyśmy z przyjaciółką na zakupy do galerii, Oczywiście sobie nic nie kupiłam bo brzuch jest wystarczająco duzy że każda sukienka była za krótka a ciążowe były tak brzydkie że czułam się jak w wroeku za to mojemu kupiłam kilka rzeczy i z działu dziecięcego śliczne body kupiłam niby chłopięce ale myślę że dziewczynka też będzie mogła
Byłąm też w salonie INDIGO i kupiłam Sugar Effect AAAA będą nowe pazury AAA będą śliczne i oczywiście 2 kolory Metal Manix to tyle z zakupów dla mnie że na lato będę nago chodziła bo nic dla siebie znaleść nie mogę ;( -
Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?
-
Kolia wrote:Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?
a jadę na początku lipca w Bieszczady +Słowacja a w sierpniu jezioro Białe i wesele brataKolia lubi tę wiadomość