X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwile obecna na l4 , raczej juz tak zostanie, współczuje Ci ja chodziłam do pracy do 6 tygodnia, to spałam przy biurku :)jestem w 11 tygodniu , wiec moze bezpieczniej poczekam do 12 , żeby nie wdychać tych smrodów u fryzjera :D a później zrobie sie na bóstwo ! Przyda mi się to :)

6sutpc0zansui1cp.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katek88 wrote:
    A ja nadal wymiotuje i to za każdym razem po czymś innym....
    Waga dobija już do minus 5kg...
    U mnie minus 4kg, bez wymiotów, ale przez dietę.
    Shantelle, a gdzie Ty się chcesz przenosić, gdzie Ty znajdziesz na innym forum takie fajne babki jak my!?
    U mnie termin wg OM 15 grudnia, wg usg nawet 7 grudnia.
    Joa65121 jak bym pomalowała w II trymestrze.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa1001 dlatego jeszcze chwile poczekam, tak siedze w domu, ogląda mnie tylko mąż :D - tak na codzien, z doskoku koleżanki , ja słyszałam o farbach ziołowych co nie zawieraja amoniaku, może taka spróbuje, ja jestem blondynka , wiec faby jasne zawieraja o wiele wiecej tej substancji niz inna farba w innym kolorze

6sutpc0zansui1cp.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś mam barszczyk botwinkowy ;););) mmmmm pycha! zaraz zjem, a co ;)

też słyszałam o farbach ziołowych, tylko nie wiem czy one Ci pokryją odrosty jeśli masz jasne włosy? bo te typowe blond to mocne są, maja sporo rozjaśniacza

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barszyk botwinkowy miałam ostatnio :D pysze ... trzeba korzystac z darów natury bo teraz wszystkiego jest najwięcej i owoców i warzyw !

Poczekam do 13-14 tygodnia i pójde jak człowiek do fryzjera , nie bede cudowac z farbami ziołowymi, bo jeszcze zielone włosy mi wyjda :D

6sutpc0zansui1cp.png

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, teraz taka moda na zielone, fioletowe, różowe ;););)

a macie dziwne sny? ja mam ciągle ;) albo głupoty, albo erotyki i atakuje męża w nocy ;) :P

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglądałabym strasznie :P czy dziwne hm ... mam zalecenie od lekarza powstrzymać się od współżycia, więc erotyki się zdarzają :) ale wszystko dla ludzi :D

6sutpc0zansui1cp.png
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piatek się dowiem czy post można już przerwać :P

6sutpc0zansui1cp.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale bym zjadła barszcz z botwinka!!!!

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 8 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, może już można odwołać ;)

jem botwinke ;););) ale super!

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz kolacja, doczekać się nie mogę :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Irmelin Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja farbowałam włosy u fryzjera miesiąc temu, za tydzień idę znowu. Lekarka mi powiedziała, że nie widzi żadnych przeciwwskazań. Tak samo malowanie paznokci. Tak, że nie ograniczam się, a dzięki temu czuję się lepiej. Nienawidzę odrostów!

f2w3ol2a4nszssgo.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o farbowaniu też słyszałam różne opinie i dla pewnośći chodzę jak starch na wróble z odrostami strasznymi-idę w przyszłą środę malować tak żeby na ślub wstydu nie było :D
    Pazurki robię dopiero 2 tyzień ale to dlatyego że musiałam od lutego zrobić odżywianie i się przeciągneło aż teraz:D
    Zrobiłam test na uczulenie na truskawki-mam uczulenie. W przyszłą sobotę ślub a ja wysypana.... Przyjaciółka kosmetyczka pocieszyła mnie że zejdzie do soboty.
    Dziewczyny w Reserved jest -40% na wszystko! Po egzaminie(oblanym-1 punktu mi zabrakło) pojechałyśmy z przyjaciółką na zakupy do galerii, Oczywiście sobie nic nie kupiłam bo brzuch jest wystarczająco duzy że każda sukienka była za krótka a ciążowe były tak brzydkie że czułam się jak w wroeku :( za to mojemu kupiłam kilka rzeczy i z działu dziecięcego śliczne body kupiłam :) niby chłopięce ale myślę że dziewczynka też będzie mogła :D
    Byłąm też w salonie INDIGO i kupiłam Sugar Effect :D AAAA będą nowe pazury :D AAA będą śliczne :D i oczywiście 2 kolory Metal Manix :D to tyle z zakupów dla mnie że na lato będę nago chodziła bo nic dla siebie znaleść nie mogę ;(

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzy mi się sugar effect bo bawię się hybrydowe, ale tak dla sobie :) i do kiedy jest ta przecena - 40%? Aaaaa

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Kolia Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr ;) oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa ;) może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Marzy mi się sugar effect bo bawię się hybrydowe, ale tak dla sobie :) i do kiedy jest ta przecena - 40%? Aaaaa
    do 12 czerwca z newslettera

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolia wrote:
    Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr ;) oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa ;) może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?
    mialam i czekam na wyniki, usg przez brzuch.

a jadę na początku lipca w Bieszczady +Słowacja a w sierpniu jezioro Białe i wesele brata :D

Kolia lubi tę wiadomość

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy chyba nie mam newslettera :/

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Riri Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zjadłam cały słoik korniszonow i jest mi tak smutno bo to ocet a ja nie potrafiłam się oprzeć..... I popilam fanta.....

30.12.2014-poronienie 6 tydz.
    11.05.2015-poronienie 10 tydz.
    15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Yyy chyba nie mam newslettera :/
    wejdź na ich stronę i zapisz się do newsleterra. na maila przyjdzie mail z kodem i idziesz na zakupy za pól darmo. nawet od przeceny jest -40%,

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ