Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwile obecna na l4 , raczej juz tak zostanie, współczuje Ci ja chodziłam do pracy do 6 tygodnia, to spałam przy biurku :)jestem w 11 tygodniu , wiec moze bezpieczniej poczekam do 12 , żeby nie wdychać tych smrodów u fryzjera :D a później zrobie sie na bóstwo ! Przyda mi się to :)

6sutpc0zansui1cp.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katek88 wrote:
    A ja nadal wymiotuje i to za każdym razem po czymś innym....
    Waga dobija już do minus 5kg...
    U mnie minus 4kg, bez wymiotów, ale przez dietę.
    Shantelle, a gdzie Ty się chcesz przenosić, gdzie Ty znajdziesz na innym forum takie fajne babki jak my!?
    U mnie termin wg OM 15 grudnia, wg usg nawet 7 grudnia.
    Joa65121 jak bym pomalowała w II trymestrze.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa1001 dlatego jeszcze chwile poczekam, tak siedze w domu, ogląda mnie tylko mąż :D - tak na codzien, z doskoku koleżanki , ja słyszałam o farbach ziołowych co nie zawieraja amoniaku, może taka spróbuje, ja jestem blondynka , wiec faby jasne zawieraja o wiele wiecej tej substancji niz inna farba w innym kolorze

6sutpc0zansui1cp.png
  • Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś mam barszczyk botwinkowy ;););) mmmmm pycha! zaraz zjem, a co ;)

też słyszałam o farbach ziołowych, tylko nie wiem czy one Ci pokryją odrosty jeśli masz jasne włosy? bo te typowe blond to mocne są, maja sporo rozjaśniacza

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barszyk botwinkowy miałam ostatnio :D pysze ... trzeba korzystac z darów natury bo teraz wszystkiego jest najwięcej i owoców i warzyw !

Poczekam do 13-14 tygodnia i pójde jak człowiek do fryzjera , nie bede cudowac z farbami ziołowymi, bo jeszcze zielone włosy mi wyjda :D

6sutpc0zansui1cp.png

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, teraz taka moda na zielone, fioletowe, różowe ;););)

a macie dziwne sny? ja mam ciągle ;) albo głupoty, albo erotyki i atakuje męża w nocy ;) :P

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglądałabym strasznie :P czy dziwne hm ... mam zalecenie od lekarza powstrzymać się od współżycia, więc erotyki się zdarzają :) ale wszystko dla ludzi :D

6sutpc0zansui1cp.png
  • joa65121 Znajoma

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piatek się dowiem czy post można już przerwać :P

6sutpc0zansui1cp.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale bym zjadła barszcz z botwinka!!!!

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 8 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, może już można odwołać ;)

jem botwinke ;););) ale super!

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz kolacja, doczekać się nie mogę :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Irmelin Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja farbowałam włosy u fryzjera miesiąc temu, za tydzień idę znowu. Lekarka mi powiedziała, że nie widzi żadnych przeciwwskazań. Tak samo malowanie paznokci. Tak, że nie ograniczam się, a dzięki temu czuję się lepiej. Nienawidzę odrostów!

f2w3ol2a4nszssgo.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o farbowaniu też słyszałam różne opinie i dla pewnośći chodzę jak starch na wróble z odrostami strasznymi-idę w przyszłą środę malować tak żeby na ślub wstydu nie było :D
    Pazurki robię dopiero 2 tyzień ale to dlatyego że musiałam od lutego zrobić odżywianie i się przeciągneło aż teraz:D
    Zrobiłam test na uczulenie na truskawki-mam uczulenie. W przyszłą sobotę ślub a ja wysypana.... Przyjaciółka kosmetyczka pocieszyła mnie że zejdzie do soboty.
    Dziewczyny w Reserved jest -40% na wszystko! Po egzaminie(oblanym-1 punktu mi zabrakło) pojechałyśmy z przyjaciółką na zakupy do galerii, Oczywiście sobie nic nie kupiłam bo brzuch jest wystarczająco duzy że każda sukienka była za krótka a ciążowe były tak brzydkie że czułam się jak w wroeku :( za to mojemu kupiłam kilka rzeczy i z działu dziecięcego śliczne body kupiłam :) niby chłopięce ale myślę że dziewczynka też będzie mogła :D
    Byłąm też w salonie INDIGO i kupiłam Sugar Effect :D AAAA będą nowe pazury :D AAA będą śliczne :D i oczywiście 2 kolory Metal Manix :D to tyle z zakupów dla mnie że na lato będę nago chodziła bo nic dla siebie znaleść nie mogę ;(

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzy mi się sugar effect bo bawię się hybrydowe, ale tak dla sobie :) i do kiedy jest ta przecena - 40%? Aaaaa

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Kolia Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr ;) oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa ;) może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Marzy mi się sugar effect bo bawię się hybrydowe, ale tak dla sobie :) i do kiedy jest ta przecena - 40%? Aaaaa
    do 12 czerwca z newslettera

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolia wrote:
    Shantelle i Ancyk tak samo zaczynamy 2 trymestr ;) oby zleciał przyjemnie i bez powikłań.Edziuuuuuńia ja juz jestem po 6 takich botwinkowych to moja uwielbiana zupa ;) może dlatego ze dostępna tylko w sezonie. Co do farbowania włosów możecie spokojnie robić sie na bóstwo ja juz tez zapisałam sie i będę 2 raz farbować włosy. Co do wakacji śmiało jeśli czujemy sie dobrze jedzmy tam gdzie mamy ochotę. Chwila zapomnienia w uroczym miejscu nam sie przyda. Dziewczynki czy miałyście juz usg genetyczne i test pappa? Ja nam w sobotę juz przeżywam heh. Czy to usg robi sie dopochwowe ? Czy przez brzuch? Ile może trwać ?
    mialam i czekam na wyniki, usg przez brzuch.

a jadę na początku lipca w Bieszczady +Słowacja a w sierpniu jezioro Białe i wesele brata :D

Kolia lubi tę wiadomość

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy chyba nie mam newslettera :/

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Riri Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zjadłam cały słoik korniszonow i jest mi tak smutno bo to ocet a ja nie potrafiłam się oprzeć..... I popilam fanta.....

30.12.2014-poronienie 6 tydz.
    11.05.2015-poronienie 10 tydz.
    15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle wrote:
    Yyy chyba nie mam newslettera :/
    wejdź na ich stronę i zapisz się do newsleterra. na maila przyjdzie mail z kodem i idziesz na zakupy za pól darmo. nawet od przeceny jest -40%,

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ