Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam na 1 badaniu w 5tyg+5d i dał mi 12 badań do zrobienia, złapałam przeziębienie i dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła zrobić wszystkie badania i kartę ciąży założymy jak wszystkie badania zrobię tylko to obciążenie glukozą nie bardzo wiem po co, a dopiero w domu zobaczyłam, bo rozmawialiśmy o gr krwi którą już dawno mam, toxo, hiv i wątroba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:12
-
Cześć dziewczyny, melduje się na 5 - 8 grudnia i chętnie się przyłącze do was u mnie póki co zero objawów, jedynie węch wyostrzony niczym pies tropiący
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Robiłyście juz usg z pomiarami? Ja dziś robiłam w 6 tc + 3 dni i czytam ze zdjęcia 0,61 cm. Co uważacie?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Jestem trochę podłamana. Byłam dziś na usg. Wygląda na to że pęcherzyk jest na 5 tc a nie 6. To prawdopodobnie ze względu na moje długie cykle 32-35 dni. Ale ogółem jest mały, gin radził jeszcze nie mówić o ciąży ciałko żółte jest, mam się zgłosić w środę to może mnie zdoła gdzieś wcisnąć i zobaczymy czy się rozwija w ogóle :'(
-
Agusza, dzieki za kciuki, na pewno sie przydadza...
paolcia tez mam dlugie cykle, jutro wizyta pierwsza... obawiam sie, ze mo7ze byc jak u Ciebie, pewnie lekarz mowiac zeby nie mowic o ciazy, mial na mysli, to zeby poczekac na serduszko:)
Ktore na pewno niebawem zacznie bic, nie denerwuj sie
Edziuuunia witaaaaaamy i gratuluje serduszkowej wizyty na pomiarach tez sie nie znam, jutro mam nadzieje zobaczyc swoje i pochwalic sie dobrymi wiadomosciami jak TyEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Witam Edziuuunia, Palocia nic się.nie denerwuj, masz.dlugie cykle to tylko tydz różnicy...spokojnie
Dawajcie jutro znać dziewczyny trzymam.kciuki ;a.ja spać nie mogę tak mnie mdli....!!!!Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Witam się w piękną słoneczną sobotę
Jak samopoczucie dzisiaj laseczki?
Paolcia, nie denerwuj się. Na początku może zdarzyć się tak się wiek ciąży nie pokrywa się z datą om. Nadrobi maleństwo na pewno tylko się nie denerwuj
Wianna, Shantelle czekamy na dobre wieści!Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości