Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz założył w 7 tygodniu- to w sumie była moja pierwsza wizyta. Ale zapewne robi się to wówczas, kiedy są pewne objawy ciąży, czyli uwidocznienie zarodka i jego tętna
Ostatnio uskarżałam się na brak nudności- już mogę to odwołać Nie mam nic przeciwko, ale mam nadzieję, że dadzą mi wytchnienie na sobotę, bo mamy już dużo wcześniej zaplanowane spotkanie ze znajomymi, a nie chcemy jeszcze im mówić o ciąży. -
Dzien dobry dziewczyny
Melduje, ze wcale nie zaspalam choc noc byla ciezka, tak jak mowilam, czesto sie budzilam, zeby sprawdzic, ktora godzkna, wiec dzis pewnie nastapi spadek energii, choc sil dodaje, ze juz jutro wizyta
shantelle doczekalysmy sie juz prawie, juz tak bliziutko
milego dnia Wam wszystkim zyczeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Melduję się i ja
Dzięki dziewczyny za informacje bo w czwartek będzie moja druga wizyta, będę miała już jakieś badania podstawowe i tak myślę czy mi założy
Wianna trzymaj się dzisiaj dzielnie!
Miłego dniaCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Shantelle miałam to samo wczoraj ale dziś znowu pobolewanie wróciło, sprawdź czy jakichś innych objaw ci się nie nasilil.... Zazdroszczę wam tej wizyty jutro ja dopiero za 3 tyg...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Hej dziewczyny
Ja gadałam z moim ginem o tych moich bólach w podbrzuszu - kazał zadzwonić dziś o 12, to gdzies mnie wciśnie na wieczór ew. na jutro. Ulżyło mi, przynajmniej będę miała pewność że robię wszystko co w mojej mocy.
Ja wczoraj padłam o 19 do spania Narzeczony jak mnie zobaczył zmęczoną po zakupach to zdjął mi buty, kurtkę, a po mojej godzinnej drzemce przebrał mnie taką rozespaną w piżamkę i poszliśmy spać razem, jak stare dziadki -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Tak się naczytałam u Was o ince i kupiłam... pyyycha Rzucam kawę
Wspominałyście o wysokim Bhcg. Mam pytanie do Was
Jak byłam u lekarza to powiedziała, że jak na 7 tydzień (tak wynika z cyklu) mam za niski wskaźnik i że może być to wczesna ciąża z wysokim Bhcg. Myślicie, że to mogą być bliźniaki? Jak to jest? Jakie miałyście Bhcg i w którym dniu cyklu?
Mam usg dopiero we środę ale jestem ciekawa, już nie mogę się doczekać
Miłego dnia -
Moja beta w 31 dc (dzień przed @) to 90,3, dzień po terminie @ wyniosła 299,1, więcej nie robilam powtórek.
SHANTELLE, czytałam, że niektórych wcale nie bolą, także chyba nie ma reguły i nie musi nic oznaczać złego
Agusza, jest szansa na kartę ciąży a to lekarz sam wyznaczył Ci termin, żeby przyjść wtedy?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nie wyznaczył konkretnie ale mówił że w tym tygodniu więc zapisałam się na czwartek. Tylko u mnie w klinice jest tak że w każdy dzień przyjmuje inny lekarz i teraz trafię na kobietę której w ogóle jeszcze na oczy nie widziałam. Zobaczymy jak będzie.
Laski a tą betą naprawdę się nie martwcie. Każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna. Nie ma reguł takich sztywnych jak powinno być. Najważniejsze żeby mieścić się jako tako w normach, które swoją drogą też są bardzo luźne i szerokie.
Tak samo z objawami. Shantelle - mnie też cycki raz bolą mniej a raz bardziej. No tak to już jest. A czasem dziewczyny nie mają żadnych objawów dopóki nie zacznie im rosnąć brzuszek.
Nie martwmy się niepotrzebnie na zapas kochaneCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości