Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś odkryłam nową miłość...ogórki małosolne, o mamo jakie pyszne
Jak czytałam że piszecie o kawie to aż mi się słabo zrobiło
Ja przed ciążą piłam po 5 dziennie, jeszcze tydzień temu 1 rano wypijałam a teraz dramat
Dzisiaj koleżanka w pracy usiadła obok mnie z kubkiem gorącej kawy, jak mi zaleciało to myślałam że rzygnę
Musiałam wyjść na chwilę z pokoju
Rano jak mąż sobie robi kawę to też wychodzę, na samą myśl teraz mi słabo -
Noo jakąś chustkę mam zawsze bo się ogólnie rzucają w oczy
Ja z kawą nie mam problemu, nigdy nie byłam jej fanką, dla mnie ona śmierdzi po porostu choć czasem zdarzało się, że wypiłam taka delikatna z pianka z kawiarni ale kompletnie nie dawała mi żadnego kopa, miałam wręcz wrażenie, że wzmaga moja sennośćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja już dawno widziałam malosolne w sklepie mój brzuch też nadyma się i co godzina siku. A jak przetrzymam o kolejną godzinę to jakiś właśnie 4-5 miesiąc mam tylko nadzieję, że moja skóra jest jeszcze na tyle elastyczna, że obędzie się bez rozstępów i takich tam przypadłości....Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Wczoraj myślałam o tym że może kurde wypadałoby się zacząć smarować czymś od początku?
Sikam też co chwila i właśnie się zeźliłam bo jakaś jestem cofnieta w sezonowych smakołykach. Jutro idę na poszukiwanie małosolnych, o!Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
O ogórki, mniam. Ostatnio byłam u sąsiada na ognisku to mu cały słoik kiszonych wciągnęłam, takie pyyyyyszniutkie:)
Wy też tak macie że okropnie Wam zimno? Ja zawsze jak szłam spać to w samej koszulce a teraz ubrana w skarpety długi rękaw i długie spodnie... Ja rozstępy już mam bo zapas tłuszczyku zrobiłam haha;) a jak die suplementujecie?
Moje leki po ivf to estrofem 2x1, duphaston, 3x1 luteina 2x2, clexane 1x1, encorton 1x1, euthyrox 1x1, magnez 1x3, kwas foliowy 1x1, acard 1x1. Zastanawiam się nad Femibion Natal 1?
-
Ja się po prostu porządnie balsamuje póki co po kąpieli, potem zacznę myśleć o jakimś specyfiku. Podobno mustela jest świetna i działa cuda, tyle że droga
A te wszystkie leki to bierzesz po konsultacji z ginekologiem rozumiem?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dziewczyny jak tak.dalej pójdzie to niedługo będę mieć brzuch na 4 miesiąc a nie tydz ciągle jem, ciągle,...Po obiedzie jestem głodna... Właśnie.objadlam się placuszkami z cukini z kefirem...dziewczyny czasem myślę że ja nie jestem w ciąży mam tyle.energii...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Ja już wcześniej pisałam - biorę kwas, duphaston, luteinę i magnez. Do wczoraj brałam nospe ale narazie już nie potrzebna. Tfu tfu
I też jem co 2 max 2,5h ale to raczej z musu niż ochotyCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ja mam wzdecie, wrażenie że brzuch ogromny.
Zimno nam bo mamy temperaturę podwyższona, dlatego
Ja nie wiem czy sikam dużo, w ogóle nie mam narazie takich ciężkich objawów.
Brzuch mnie boli jak na okres to na pewno.
Dobrze że ta wizyta już niedługo bo człowiek ogarnie co i jak
-
Ja też już od godziny ledwo żyję i zaraz się kładę, więc życzę spokojnej nocy
A przy okazji jeszcze zapytam - czy któraś z was orientuje się może w którym tygodniu ciąży lekarz zakłada kartę ciąży? Na pierwszej wizycie czy jak?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Ja tez juz w pustym lozeczku, zaraz ide spac.
z tego co obserwowalam tu na forum karte ciazy zaklada lekarz jak bije serduszko. Takie moje wnioski osobiste, ktos potwierdzi??
Dobrej nocki kochaneIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Tak mojej siostrze zakładali jak biło serduszko... Koło 8 tyg.. A ja naczytalam sie o pustym jaju plodowym, nie mogę spać,ehhhhh
Dobrej Nocki;)30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)