Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję Paola uśmiałam się...Ale wiecie też co mnie martwi ciągnie mnie do kawy i porannego papieroska... Zawsze był do kawy rano.... Wiadomo że teraz nie istnieją ale na zapach ich mnie nie mdli nie odrzuca wręcz przeciwnie.... ;(;(;(30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Mnie tez na kawę nie mdli, bo zawsze ją kochałam. Piję bezkofeinówkę i klnę na nią jak szewc ale nie wiem jak zareagowałabym na zwykłą kawę, bo nie mam odwagi się jej napić. Ale nie bój się, to nie jest tak, że ciąża ma być książkowa, bo inaczej coś jest nie tak...
-
nick nieaktualnyWitam Was
U mnie okaże się we środę który to tydzień, bo z Bhcg ciężko określić Z cyklu i badań wychodzi 7 tydzień i termin na początek grudnia W mikołajki mamy rocznicę ślubu więc może będziemy mieć cudowny prezent Czy wy też macie okropne zawroty głowy? Ja mam od wczoraj Teraz jestem w pracy i mam wrażenie, że odpłynę przy biurku -
A mi papierosy teraz śmierdzą jak nie wiem co. Ale na kawkę to mam ochotę jak nigdy. Ale jakoś też nie mam odwagi. Zapytam diabetologa jak będę w przyszłym tygodniu. Jak pozwoli to jedną raz na jakiś czas będę piła:)Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualnyJa przed ciążą paliłam i piłam ok 4-5 kawek dziennie (rozpuszczalnych) i powiem wam, że do palenia w ogóle mnie nie ciągnie, ale też nie odrzuca co do kawy moja lekarz powiedziała, że mogę pić 1-2 dziennie, ale lekkie.
Trochę się zestresowałam, że wy nie pijecie w ogóle... może lepiej rzucić...? -
Kawki można się napić. Ja rano kilka lykow pije, bo bym nigdy 2 nie robiła, ale w ciągu dnia odstawiłam...
Mogę śmiało powiedzieć że wizyta, po jutrze
Wiecie co, tak mnie co chwilka coś kłuje po prawej stronie i nie wiem.. Jak jajnik??MrsMi lubi tę wiadomość
-
Kochane pijccie inke ma dużo magnezu, i z mlekiem prawie jak normalna... ;/shantelle ja tam miałam z kawka i papierosem... Jeśli chodzi o 2 teraz to już zupełnie.... A macie jakieś wspomaganie tzn duphaston czy lutke?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)