Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dlaczego wapno nie? Nie jest wskazane w ciazy? Shantelle, prawie już czwartek więc tylko dwa dni
Jeśli będzie serduszko, to na pewno powiemy moim rodzicom i męża mamie no i rodzeństwu, a nad resztą się zastanowimy jeszcze...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Trafne porównanie. Kochane każda z nas się obawia o swojego maluszka - to normalne. Ale jeśli nie ma powodów do zmartwień (a absolutnie ich nie mamy) to nie możemy się denerwować ponad miarę. Pamiętajmy o tymCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dziewczyny, musimy myśleć pozytywnie! ja też odczuwam lekki lęk przed pierwszą wizytą, ale staram się czym zająć, żeby nie myśleć za dużo...
Ja powiedziałam na razie w pracy, w zasadzie najbliższym koleżankom, bo się domyśliły. Jestem na razie na L4 na przeziębienie, bo mnie dopadło, ale ze względu na charakter pracy chcę iść od piątku normalnie na L4 ciążowe...
W piątek lub sobotę powiemy rodzicom, no i przede wszystkim starszemu braciszkowi:) on od dłuższego czasu marzy o rodzeństwie - nawet o czworaczkach[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”