Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, że ja też się bardzo nie mogę doczekać reakcji moich rodziców i dziadków. Tak lubię uszczęśliwiac ludzi
Babcia mojego męża w grudniu skończyła 90 lat, mam nadzieję, że na 91 urodziny dostanie od nas najlepszy prezent, prawnuczka albo prawnuczkęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Która betę robisz już??
Piersi moje się też rzucają w oczy. Faceci się gapią i mi też się robi głupio parę znajomych osób wprost mi powiedziało dlatego teraz chodzę w luźnych rzeczach, żeby się tak nie rzucalo w oczyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Z cyckami mam to samo tylko ze na nie mogę ich dotknąć bo boliiii.
Wianna to byłby dla niej dopiero prezent co?
A Ty paolcia się nie denerwuj bo to nic Ci nie pomaga - pamiętaj kiedy będziesz miała wyniki? I jakie były poprzednie?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Nigdy tego nie mowila, nie czujemy żadnej presji ze strony rodziny, ale wiem, że bardzo chciałaby mieć już od nas jakieś prawnuki dała nam już rok temu obrączki swoje ślubne, żebyśmy przetopili złoto na jakiś medalik dla malenstwa w prezencie od prababci, nie staraliśmy się jeszcze wtedy, ale było mi cholernie przykro, że nie mogę dać jej takiego szczęścia, mam nadzieję, że uda się nam to teraz...
Agusza odpoczywasz sobie? Dobrze Ci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:23
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
To teraz tylko możecie się cieszyć że sobie i komuś przyniesiecie takie szczęście uda się na pewno tylko dbaj o siebie kochana!
Tak, ja odpoczywam i w większości leżę. Trochę mnie jeszcze boli ale już nie tak mocno. Myślę o tym żeby jutro na próbę odstawić nospe:)
Właśnie niedawno zjadłam cudownego kurczaka mojej mamy i cukier wyszedł ekstra więc tym bardziej się cieszęCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Nic nie mówiła, dała mi takie próbki La Roche abym spróbowała, to moja znajoma, ona w szpitalu pracowała i z wielu rzeczy mnie wyciągała, jak to się mówi
Ale maść mam, może da radę.
Strasznie mi zimno i w ogóle powiedzcie mi, bo kłuje mnie tam gdzie jajnik jakby, kurcze, jest się czym przejmować?
-
Shantelle a możesz pić wapno? Może to by pomogło?
Wianna lekarz powiedział że moja macica musi 'ogarnąć co się teraz dzieje' i że jeśli nie ma plamien to mam się nie martwić
My powiedzieliśmy narazie tylko moim rodzicom bo była taka konieczność. Mój tata się popłakał ze szczęścia
A po pierwszej wizycie u lekarza już chcecie powiedzieć wszystkim?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości