Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Okej, dzięki. Mi narazie kazał zrobić tylko mocz, morfologie, potas i grupę krwi. Ale jak będę u swojego lekarza po receptę to może powiem żeby dał mi też tsh na wszelki wypadekCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Witamy nowe Grudniowki
Kalina gratulacje! Tylko Ci zazdroscic mozna, ze juz potwierdzone
Powiedz mi, ktorego dnia mialas owu? I ogolnie jak dlugie cykle masz?
Mnie dzis dopadly jzkkes wzdecia, niestrawnosci. Nie wiem od czego, ale po jedzeniu zle sie czuje, choc apetyt mam, zjadlam przed chwila odsmazone kopytka, a zaraz maz doniesie ananasa takiego z puszki bo stal i tak sie do mnie usmiechal, to musze go zjesc
melduje,ze juz prawie sroda, a to oznacza Shantelle, ze juz tylko 3 dni do naszych wizytIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Tak Wianna tylko trzy dni. Ja co do jedzenia nie mam jakoś tak smaków, właśnie mam spoko apetyt. Myślę czasami że zjadłabym coś słodkiego, ale zaraz stwierdzam że nie jest to konieczne.
Jadę dziś do dermatologa bo nie mam siły na te uczulenie, może skończą się moje męki z tym...
Miłego dnia kochane!
-
Witam się i ja
A ja czasami oddałabym królestwo żeby zjeść sobie coś słodkiego mmmm. No ale wytrzymam jeszcze parę miesięcy
Shantelle aż tak Cię wysypało? Dobrze ze jedziesz to skonsultować, bo nie ma żartów w ciąży. Daj znać.
Wianna a Ty jak się czujesz? Wzdęcia i niestrawność przeszły?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Lepiej zdecydowanie dziś się czuje
Chciałabym na tej wizycie usłyszeć albo zobaczyć serduszko ❤ będzie to mój 6t5d, ale miałam późno owu, więc wiek płodu będzie młodszy pewnie od wieku ciąży i nie wiem czy już będzie biło serduszko.
A smarujesz czymś? Od kiedy to masz? Nie zapomnij powiedzieć o ciąży
Agusza, a Twoje samopoczucie jak?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Kochana spokojnie myślę że już serduszko powinno być widać życzę Ci tego:)
A ja się dzisiaj czuje dobrze. Tfu tfu żeby nie zapeszyć bo dzień jeszcze długi. Dzisiaj jeszcze wezmę w południe i wieczorem nospe a jutro już nie będę brała w ogóle. Może już nie będzie bolało to nie ma co się faszerowaćCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Hej. I ja się dolaczam;) dziś dopiero 5t3d więc tylko pecherzyk ciążowy z widocznym pecherzykiem zolciowym..także wizyta dopiero za 2 tygodnie.. muszę uzbroić się w cierpliwość..A Wam życzę udanego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:13
Jago -
agusza czuję się mało ciążowo... wieczorami jestem bardziej zmęczona, piersi wrażliwe i ciężkie i chyba tyle
dam znać na pewno, a Ty już jesteś po pierwszej wizycie? miałaś USG?[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Ja byłam na pierwszej wizycie w poniedziałek i na usg było widać tylko ciałko żółte i piękne endo. Lekarz powiedział że wygląda to obiecująco a pojechaliśmy tak wcześniej bo mam mocne bóle podbrzusza. Tzn teraz już nie aż tak bardzo bo biorę nospe, duphaston i jeszcze luteinę na następną wizytę chyba zapiszę się na czwartek w przyszłym tygodniu.
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości