Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojjj dziewczyny ale narobilam wam smaka;) kochane ja tak tylko z tym śluzem.zapytalam bo w pierwszych ciazach miałam go biały było go dużo, a teraz susz ale lekarz mi powiedział że każda ciąża jest inna... Ja wizytę dopiero mam uwaga!!!! 4 mają... Chyba padne do tego czasu ale przynajmniej już wszystko będzie wiadome...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
No to i ja się dołączam dziewczyny, jestem po IVF i udało się przy drugiej procedurze. Aktualnie jestem chyba w 5+2. Nie miałam jeszcze wizyty, czekam na nią do 21.04. Trochę grudniowych mam będzie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:18
Riri lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Jestem i mam się całkiem dobrze, dużo pracy dziś dlatego tak Wam nie pisalam, ale podczytywalam, żeby nie mieć zbyt dużo zaległości
Witam kolejne Grudniowki
Shantelle, to już pojutrze ta wizyta aaaa!!! w zasadzie czwartek zmierza ku końcowi, to oby piątek przetrwać
Ja dziś spędzam samotna noc mąż wyjechał służbowo, wraca jutro, nie lubię spać sama, smutno tak, zimno tak i cicho więc zapowiada się niespokojne noc, bo ja budzika wcale nie słyszę, dopiero jak maż wstaje to mnie budzi, więc dzis będę się już całą noc stresowała, czy nie zaspałam
Agusza bez nospy dalej dobrze??Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ajjjj, ale ja wam zazdroszczę tej wizyty już w sobotę ja zapisałam się dopiero na czwartek ale też szybko zleci
Wianna nie przepracowuj się aż tak, pamiętaj! A tej samotnej nocy to Ci współczuję. Samemu faktycznie jest do bani. Ale ja się w takich chwilach przytulam mocno do poduszki męża bo nim pachnie hehe
Tak, narazie jest super. Czasami coś trochę zaboli ale wtedy się kładę i po chwili już jest okej orajtCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza, to mamy wizytę w ten sam dzień Ja już mojej nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, że lekarz przekaże mi radosną wiadomość. Dziewczyny z innego forum wróżyły mi bliźnięta ze względu na wysoką betę. Gdyby były bliźniaczki też byłoby wspaniale
-
Haha! Majekmeg my już tu jedna Dziewuche wytypowalysmy na bliźniaki, Shantelle też ma wysoka betę ale będzie czadowo
Super, że teraz już lepiej też mialam dziś kryzys, lekki ból brzucha,ale polezalam i git
Ja ma swoją wizytę wyczekuje już dwa tygodnie, także u Was już tylko tydzien został, pho co to jestIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm