Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiam was serdecznie i się przyłączam. Jestem po IVf ( 5 transfer ostatniego zarodka) i wczorjasza beta pozytywna . Wg kalendarza na stronie rozpoczęłam dziś 5 tydzień ciąży. Na wizytę mam umówić się za 2,5 tygodnia i lekarz powiedział, żeby bety nie powtarzać, ale znając siebie sprawdzę przyrost w pn. Gratuluję nam wszystkim
Riri lubi tę wiadomość
-
Hej a ja cały weekend w nerwach, okazuje się że wyniki nie są super tsh za wysokie, i cukier..
Chyba zostanę słodka mama....jestem załamana zdenerwowana, w poniedziałek szybką wizyta po skierowanie do diabetologa,i lęk na tsh...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri ja z cukrzycą żyję na codzień od dłuższego czasu już. Damy radę, spokojnie. A w razie czego służę pomocą. Chociaż mam nadzieję ze to u Ciebie jednorazowy wybryk cukrów ponad normę. Uszy do góry
A osobiście zaczynam przerabiać mdłości. Masakra.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualny
-
Witajcie mamusie;) Anna i Marika gratulacje
Agusza współczuję ja wczoraj miałam dzień zły;) dziś spoko się czuje czasem kłuję gdzie niegdzie.. Wiesz dlanoe to też nie nowy temat bo siostra miała w ciąży, i ja z nią po tych szpitalach i badaniach więc wiem co i jak mniej Więcej.... Tylko później klula się insulina.... (przerażenie) i tyle rzeczy trzeba sobie odmówić30.12.2014-poronienie 6 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri insulina nie jest taka zła. Zastrzyki brałam przez długi czas ale od stycznia jestem na pompie więc mam łatwiej teraz. Do odmawiania sobie przyjemności spożywczych można się przyzwyczaić uwierz mi
Shantelle, Wianna - czekamy!Riri lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Jestem
A razem ze mną Dzidzi z bijącym serduszkiem wg usg ciąża młodsza o tydzien, ale lekarz powiedział, że to w związku z późniejsza owulacja, wszystko w porządku, chciał następna wizytę dopiero za 6 tyg, ale powiedzialam, że chce wcześniej, więc najpierw mam 7 maja aaaa
dostałam skierowanie na badania, lekarz mnie bardzo uspokoił. Uwielbiam u niego wizyty!Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
gratuluję wszystkim nowym mamusiom!!!!
ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie. Na razie widać tylko pęcherzyk ciążowy. Póki co nie dostałam żadnego skierowania na badania, gin też nie założyła karty ciąży, nie chciała dać zaświadczenia o ciąży . U Was było podobnie? Takie są procedury? Nie ukrywam, że się trochę wkurzyłam. Tym bardziej, że kazała normalnie pracować - a ja mam bardzo trudne warunki pracy i sporo nadgodzin... Boję się, tym bardziej, że długo czekałam na TEN moment[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Ja poszłam na wizytę bardzo wcześnie przez mocne bóle podbrzusza. Lekarz bez problemu wystawił mi l4 ale nie na ciążę bo powiedział że klinicznie jeszcze jej nie widać tylko na leczenie niepłodności bo jesteśmy po iuiCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Mi też nie założył karty ciąży, choć serduszko już bije. Zaświadczenia nie potrzebowałam ani zwolnienia, ale pytał czy chce to drugie. Może idź po prostu do rodzinnego lekarza po zwolnienie na coś innego i tak przetrzymasz do kolejnej wizyty.
Czekamy na Shantelle i liczbę jej pęcherzyków chyba jest coś na rzeczy skoro nas tak trzyma w niepewności i pewnie nie może się sama w tym ogarnąćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Martek ja pamiętam miałam tak w drugiej ciąża (niestety nie udanej) miałam warunki pracy mega stresujące, i ciężkie plus praca na noce pod rząd.... Dała mi niby zaświadczenie ze wczesna ciąża ale bałam się dać to tak.wczesnie... Poszłam prywatnie i lekarz sam wyszedł z.pomyslem powiedziałam jaka sprawa i nawet Noe pisał że ciąża tylko bóle brzucha (bo takie miałam)...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia)