Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja właśnie byłam prywatnie, dlatego oczekiwałam zrozumienia mojej sytuacji w pracy. Pozostaje pójść do rodzinnego... Nad zmianą gin się zastanawiałam już od dłuższego czasu, podczas starań. Ja rozumiem, że niektórzy wykorzystują L4, ale myślę że powinno podejśc się indywidualnie do każdej pacjentki...[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Rozważ naprawdę zmianę lekarza, na wizytach powinnaś czuć się komfortowo i otoczona pełna opieka profesjonalisty. Tym bardziej, że będziesz w stałym kontakcie z nim przez najbliższe kilka miesięcy.
Shantelle, odezwij się! Nie trzymaj nas tyle w niepewności!!Martek32 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej myszki
Ja po wizycie lekarz przed badaniem powiedział że przy takiej becie to musi być coś widać i był już zarodek i serduszko pukało mam tak samo wizytę za pięć tygodni bo wszystko super jest
Zaświadczenie dostałam i niestety muszę zacząć jeść mięso. Ciężko będzie bo go nienawidzę ale maleństwo najważniejsze pęcherzyk jedenMartek32 lubi tę wiadomość
-
Nieeee, zawiodłam się, że nie ma dwóch pęcherzyków ale Oczywiście bardzo gratuluję Ci i Ty powinnaś stać się jakimś motywatorem dla niedowiarkow, którzy byli pewni, że w tym cyklu się nie udało, a tu proszę bach, bach i pozamiatane wiek zgadza się z OM?
U mnie wg OM 6t5d a wg USG 5t6dIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle moje gratulacje!!! chociaż ja już się zastanawiałam ze nie dajesz znać tyle czasu bo nie możesz ogarnąć się z myślą ze to trojaczki hehehe:)
Kochana, bardzo się cieszę i ciekawa jestem czy u mnie też już będzie widać serduszko..Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
A ty Agusza kiedy pedzisz? Dziewczyny dziś tak mnie boli prawy jajnik jakbym miała owulacje kłuję czasem i czuje go cały czas...Macie podobne bóle?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Ja mam wizytę w czwartek i to będzie 5t4d
Tak ja miałam podobne bóle. Do tego takie jakby skurcze jak przed miesiączka. Całe szczęście już minęło to wszystko. Tobie też się unormuje, bez nerwów tylkoCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
dzięki:)
ja już jestem po pierwszej wizycie, byłam w 5t3d, nic nie było widać oprócz białej plamki. Gin nawet nie chciał zaglądać, ale że ja chciałam, to stwierdził, że ok, zobaczymy czy ciąża w macicy
ale ani nie mierzył ani nie oceniał wieku ciąży
ogólnie jakieś dziwne luzackie podejście ma - mam 36 lat, więc ciąża podwyższonego ryzyka, a on spojrzał na mnie - wygląda pani na zdrową to hormonów nie będziemy dawać. Jak zgłosiłam, że mam wysokie tętno - średnio 110, to potrzymał mnie za nadgarstek i stwierdził, że rzeczywiście, więc mam się wyciszyć
myślę o zmianie, ale nie wiem na kogo. Jest ktoś z Gorzowa Wlkp. może?