Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diana0501 wrote:Dzięki dziewczyny za te kciuki po obronie nie sprzątam nie robię nic tylko odsypiam
a tu masz dokładne sposoby na ten smrodek :
http://mama-dobra-rada.pl/zapachy-w-kuchni-smazenie-ryby/
Shantelle pijemy Piccollo za Twoje zdrowie
Idę gotować wodę z octem
-
A ja wypije wasze zdrowie niesłodką herbatą albo wodą. Ale zawsze to coś nie ?
Ostatnio trochę pomarudziłam mężowi ze mam ochotę na lampkę wina, bo zawsze jesienią lubiłam sobie wieczorem pod kocem wypić odrobinę. To wiecie co zrobił? przyniósł mi w kieliszku do wina wodę i powiedział że może to nie to samo ale resztę musi zdziałać moja wyobraźnia hehe kochany ten mój mąż a teraz jak wyszliśmy ze szpitala to w domu czekała na mnie niespodzianka, mój wymarzony, idealny robot kuchenny was też tak wasi mężczyźni rozpieszczają?Shantelle, Nasca, Izieth lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Oczywiście, u nas po malowaniu mój się wziął sam za okna o które prosiłam blisko 2 miesiące i muszę go pochwalić bo jak na jego możliwości ani 1 smugi
A co do smaków: dynia! Kupię malutką, pomarańczową dynię, marcheweczkę i ziemniaczek i wszystko ugotuję na parze i zblenduję i grzaneczki
-
Nooo Diana ihaaaaa, już prawie obroniona! będzie impreza!
Shantelle o tej Twojej Ochocie na wiśniowke to od początku ciąży słyszę haha mi brakuje alko, ale pod tym względem, że po alko łóżko jest takie mięciutkie,wygodne i się szybciutko zasypia
Agusza,podziwiam jaka Ty dzielna jesteś :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 17:02
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja jak Agusza niesłodzoną herbatką toaścik wzniosę za Was dziewuchy.
Przed ciążą też lubiłam wypić winko, jakiegoś drinka, a teraz zero ochoty, za to za tort, ciastko jakieś dałabym się pokroić - brak cukru mnie dobija.
Ja już po diabetologu, dwa tygodnie temu babka przyczepiała się, że jem tylko jedną kromkę chleba na śniadanie, mimo, że nie jestem głodna tak zaraz po wstaniu, 2 dni zmuszałam się do zjedzenia więcej to cukry poszły do 129, mówię teraz na wizycie, że nie dam rady jeść więcej na pierwsze śniadanie i ze tylko cukier tym podniosłam, a lekarz się mnie pyta to po co się Pani zmuszała? Przecież jak drugi zje Pani większy posiłek to też jest dobrze, ważne żeby się najadać. NO ku...mać jak mnie oni denerwują w tej przychodni!
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.