Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie sniadanko na zdrowo,platki owsiane z jablkiem i miodem a do tego już zrobiony na obiadek krem z brokuła w piekarniku szarlotka jaglana , a mąż wyrabia ciasto na pizzę domową mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 13:43
Shantelle, diana0501, Nasca lubią tę wiadomość
Jago -
Hej ale się narobilo nowych wiadomości ) shantelle spóźnione życzenia urodzinowe żeby placuszki poszły jak z platka Diana Gratuluję!!!!
Ja mam takie zgagi że czuję się jak smok wawelski..
Dobra wiadomość wreszcie ZUS ruszył jutro powinnam mieć kasę. .. Nareszcie!!!!!!!diana0501 lubi tę wiadomość
Jej
-
Dziewczyny dziękuję :* Właśnie do domu dotarłam bo po obronie poszłam na zakupy( to moja nagroda dla mnie samej) i wyszłam tylko z topem do paznokci
Obrona była tak lajtowa dziekan pytał który to miesiąc, chłopczyk czy dziewczynka, imię i z których Mazurków jestem prosił żeby nie męczyć promotorka zadała te pytania co mi napisała to tak poszalałam że dobrze tematu nie zaczęłam a już prosiła o koniec a recenzent dał łacińską paremię, z której rozumiałam tylko znaczenie nasciturusa a że pisałam o dziedziczeniu testamentowym to nawiązałam do tego że dziecko poczęte a nie narodzone może dziedziczyć ale musi spełnić warunek że urodzi się żywe i koniec
Na takie egzaminy to chcę jeszcze
Pijemy dziś Piccollo jak nie zasnę od razu i obudzę się dopiero w piątek a w weekend jak mój wróci z Ostródy to ma przygotować nagrodę za obronę na ocenę 4!Nasca, Izieth lubią tę wiadomość