Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też się nieraz macica stawia ale nie jest to bolesne a raczej mało komfortowe .. A nieraz mi się Szymek tak wypycha z prawej strony ze zastanawiam się czy to skurcz czy dziecko ale chyba jednak dziecko bo twarde mam tylko z jednej strony czyli z prawej a lewa strona jest normalna pozatym nieraz dostaje takie kopniaki po pęcherzu że mało nie umre
agusza lubi tę wiadomość
Tysia -
Moje dwa szczescia waza 1200 i 1151 wedlug lekarza jak na blizniaki to sa duze. Poza tym wszystko dobrze, synek na usg pukal w przegrode oddzielajaca go od siostry, smielismy sie ze budzil ja i dawal jej znac ze rodzice ich podgladaja.
Shantelle, Izieth, diana0501, Nasca lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
A ja mam jutro wizytę i usg. Ale uwaga, uwaga...obie (!) te rzeczy sponsoruje nfz co jest mega dziwne bo od kiedy chodzę do tej durnej poradni patologii ciąży to jest pierwsze usg na jakie mnie skierowali (przyp. 28 tydzień mamy w tej chwili). Żenada co? no ale chyba się trochę cieszę bo zajrzę znowu do Emusia
Co my byśmy zrobiły gdyby nie prywatni lekarze?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Siwa super, duże maluchy
Agusza, pewnie że fajnie że zajrzysz korzystaj !!
Dziewczyny, burza mózgów.
Chcę wysłać mojej rodzinie z nad morza pocztówkę z Krakowem w celu takiego zapowiedzenia ślubu. Jakiś tekst z jajem, humorem oczywiście wyślę zaproszenia, ale chcę dać taką zapowiedź, bo to wakacje itd. Mój ojciec to taki jest ze np powie że 3 msc to za późno dałam znać czy coś... Zresztą mój brat pracuje, małe dziecko.. Chcę ich do tej myśli przyzwyczaić przez zaproszeniem nie mam pomysłu jak to napisać
Pomóżcie..Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Diana, gratulacje
Ja mam prawie po każdym posiłku taki napięty brzuch, czasami uczucie jakby miał pęknąć jak balon, ale u mnie to są właśnie wzdęcia. Wydaje mi się, że wczoraj poczułam skurcze Braxtona-Hicksa i to było inne uczucie, poczułam typowo macicę, jakby się napięła na kilka sekund, ale nie bolało w ogóle
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
To prawda co my byśmy zrobiły bez prywatnych lekarzy. Uwielbiam podglądać moje maluszki, potem spokojniejsza jestem. Wiecie co, lekarz na nocne skurcze łydek zalecił mi basen.
Shantelle znalazłam coś takiego: https://pl.wikipedia.org/wiki/Save_the_dateNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
W internecie jest duzo takich tekstow ,takze spokojnie cos znajdziesz
My mamy w przyszłym tygodniu wizytę, badanie usg 3 trymestru , już się doczekać nie możemy. Od wczoraj już 30 tydzień,ale ten czas goni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:26
Jago -
Siwa, no pokaźne dzieciaczki, gratuluje
A wiecie co mnie dziś rozbawiło- wysłałam małża po leginsy ciążowe do CH, potrzebowałam na szybko. Wszedł do sklepu i pyta pani czy są leginsy ciążowe. Nie wiem co pomyślała ekspedientka, ale zapytała Go - damskie czy męskie? damskich nie mieli. Męskich chyba z resztą też.Siwa1001, Izieth, Jiji lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja chyba zbankrutuje! Non stop kupuje, teraz odkryłam jeszcze dodatkowy rabat w smyku oprócz przeceny jeszcze po wpisaniu kodu jest -25% i tym oto sposobem już druga paczka do mnie w drodze, tak jak z h&m masakra! ale jak tu się oprzeć tym słodkościom? z h&m zamówiłam dwie ciążowe sukieneczki jeszcze bo też niby jakieś grosze eeeh
ale chyba serio więcej nie kupuję, jedynie kombinezon, bo reszty mi chyba wystarczy.
Siwa rzeczywiście duże dzieciaczki gratulacje! rosną w siłę
Haha meskie ciazowe legginsy ale poczucie humoru miała babka w sklepie
Siwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Baba w sklepie zmiażdżyła system haha.
Ja narazie ciuszki mam i nie kupuje, bo kurde nie wiem jak z rozmiarem. Koleżanka mi opowiadała że jej znajoma kupiła pewno ciuszków 56 a dziecko w nic się nie mieściło i załamka była haha. Wiem, to nie śmieszne